Parttime werken

Ga parttime werken!

Hoe werkt het?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Dan kan je het beste even een online profiel aanmaken op onze website. Dit kan enkele minuten duren, omdat we graag meteen van je willen weten in welke branche je interesse hebt, hoeveel je ongeveer zou willen werken en wat je maximale reisafstand is van je huis naar je werk.

Vervolgens zal één van onze regiomanagers contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan op het hoofdkantoor van JAM in Eindhoven, maar ook online via Google Meet. Tijdens dit kennismakingsgesprek willen we jou beter leren kennen en gaan we dieper in op jouw interesses, wensen en eisen wat betreft een parttime baan. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat jij ons beter leert kennen en de mogelijkheid hebt om direct vragen te stellen als iets nog niet helemaal duidelijk is.

Nadat we een beter beeld van jou hebben gekregen gaan we voor je aan de slag. Met ons netwerk van meer dan 2000 bedrijven in de regio, hebben we meestal snel één of enkele passende parttime banen voor je gevonden! Deze leggen we altijd eerst aan jou voor, zodat je zelf een goede beslissing kunt maken. Wij vinden het namelijk het belangrijkste dat jij je er goed bij voelt en natuurlijk enthousiast bent over de functie. Ten slotte zullen wij alles in orde maken en kan jij snel aan de slag!

En niet alleen voor parttime banen kun je bij JAM aankloppen, maar ook voor fulltime banenstudentenwerk, werk tijdens je tussenjaar, bijbanenvakantiebanen... We helpen je graag de perfecte startersfunctie te vinden die bij jou past!

Klik hier om een gratis account aan te maken 

Wat voor parttime banen hebben jullie?

Op dit moment zijn er meer dan 2000 bedrijven bij ons aangesloten die allemaal op zoek zijn naar versterking van hun team. Hierdoor zijn de sectoren waarin jij aan de slag kunt gaan ook erg breed. Wil je werken in de Kempen? De bedrijven die bij ons zijn aangesloten, zitten verspreid door de hele regio. Wil je werken in UdenAalstErpMeerhoven? Of toch liever ergens in een stad zoasl Amsterdam Je zoektocht naar de ideale baan begint hier. Voorbeelden van parttime werk via JAM:

Bekijk al onze actuele parttime vacatures