Werken in de Kempen

Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in de Kempen? Dat komt goed uit! Wij helpen jou bij het vinden van een leuke baan in de buurt in allerlei sectoren! Lees hieronder meer informatie over werken in de Kempen en bekijk de vacatures!

Werken in de Kempen
lachende vrouw achter laptop

Werken in de Kempen

De Kempen staat bekend om haar sterke maakindustrie en vele toeleveranciers van o.a. ASML en VDL zijn hier gevestigd. De meeste bedrijven zijn actief in de techniek, productie, horeca en landbouw. De 'Kempenaer' staat bekend om haar hands-on mentaliteit, maar werken in de Kempen betekent ook een gemoedelijke sfeer en gezelligheid op de werkvloer. Op alle soorten opleidingsniveaus heeft deze regio vele vacatures te bieden, zowel voor bijbanen, parttime banen, fulltime banen als startersfuncties. Op dit moment hebben we erg veel vacatures beschikbaar in de Kempen. Wil je aan de slag in Reusel-Mierde, Bladel, Eersel, Hapert of Bergeijk? Of ben je op zoek naar een baan in Oirschot, Valkenswaard, Wintelre of Hilvarenbeek? Meld je aan en check de vacatures en ga voor die baan in de Kempen!

Bekijk vacatures om te werken in De Kempen

teamfoto JAM

Uitzendbureau in De Kempen

Met meer dan 500 aangemelde bedrijven uit De Kempen is er altijd wel een baan voor jou beschikbaar. Op die manier kan jij lekker op de fiets naar je werk toe! 

Bekijk vacatures in De Kempen

Wil jij ook werken in De Kempen?

Scrhijf je vandaag nog in en vindt die nieuwe baan in De Kempen!

Ik wil werken in De Kempen