Werken Bij JAM

Join The Fresh Force 🚀

Wij zijn JAM

Een groep van 30 young professionals met een gemiddelde leeftijd van 26. We hebben allemaal dezelfde missie: studenten, starters en young professionals helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt.

Wij vinden dat alle jongeren, studenten en starters een succesvolle start op de arbeidsmarkt verdienen. Dat klinkt best makkelijk, maar dat is het niet. Onze doelgroep vindt het vaak lastig om te weten wat goed bij hen past en waar ze goed in zijn. Ze hebben namelijk nog geen tot weinig ervaring. Doordat ons team zelf ook jong is en deze fase net hebben doorlopen, weten ze precies hoe ze kandidaten op weg kunnen helpen. Ook voor bedrijven is het vinden van jong talent vaak een grote uitdaging. Door middel van frisse online wervingstechnieken en persoonlijke gesprekken maken wij de match tussen jong talent en lokale bedrijven. Win-win, noemen we dat!

Bekijk de JAM vacatures

Geloof je ons niet? Check! 👇

Wat maakt ons anders?

Onze unieke wervingstechnieken! We schrijven pakkende vacatureteksten, maken viral content op Instagram en TikTok, targetten de doelgroep via originele campagnes en spreken jong talent aan op ónze manier. Wij weten precies hoe de doelgroep zich beweegt, omdat wij zelf midden in de doelgroep staan. Wij hebben ons allemaal in dezelfde situatie bevonden als andere studenten, starters en young professionals. Daardoor kunnen wij ons goed verplaatsen in de situatie van jongeren.

Dagelijks werken enthousiaste recruiters, creatieve marketeers en sales-experts aan dezelfde missie: jong talent helpen aan een vette baan! Dit doen we vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven, en vanuit onze kantoren in Amsterdam, Utrecht en Maastricht. En….er staan nog véél meer kantoren op de planning. Want dat is ons doel: zoveel mogelijk jongeren door heel Nederland koppelen aan gave jobs.

Check onze socials

 

Neem een kijkje in ons hoofdkantoor!

JAM groeit hard, héél hard. Bewijs? Hebben we! In het afgelopen jaar hebben we ons hoofdkantoor in Eindhoven een gloednieuwe look gegeven en zijn we verdubbeld qua ruimte. Daarnaast hebben we een kantoor geopend in Amsterdam, Utrecht en Maastricht. En er staan er nog veel meer op de planning! 

Werken bij JAM