Werken in de horeca

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Bij JAM kunnen wij je helpen aan een bijbaan,  parttime of fulltime baan in de horeca! Bekijk hieronder alle horeca vacatures en filter deze op basis van jouw wensen, zoals reisafstand, type dienstverband, etc.

horeca vrouw bediening
bar met drank

Werken in de horeca

Ben jij graag in contact met andere mensen, heb je een ongekend hoog energielevel en werk je graag tot in de late uurtjes door? Dan ben jij zeker geschikt voor werken in de horeca! Het maakt niet uit of je al een doorgewinterde barman of barvrouw bent of dat je nog geen ervaring hebt, wij zijn altijd op zoek naar medewerkers voor werk in de horeca!

Schrijf je hier in

bar met lampen

Horeca uitzendbureau

Bij JAM houden we van een lokale aanpak. Dat betekent dat jij altijd ergens aan de slag kunt gaan bij jou in de buurt. Om deze reden hebben wij horeca vacatures in verschillende dorpen en steden in Nederland. Dus ben jij op zoek naar horeca vacatures in bijvoorbeeld MaastrichtBredaEindhovenRotterdamAmsterdamUtrecht of Tilburg? Dan helpen wij jou graag aan een leuke horeca baan bij jou in de buurt!

Daarnaast kun je bij JAM terecht voor bijbanenparttime en fulltime banen in de horeca. Ben je op zoek naar een flexibele baan in de horeca? Hebben we voor je! Door middel van de handige online app bepaal je zelf waar en wanneer je werkt! Zo kun je gemakkelijk meer werken in de vakanties en minder als je het druk hebt met tentamens. Wil je liever een vaste baan in de horeca? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een leuk bedrijf dat bij jou past en voldoet aan je wensen.

Bekijk horeca vacatures

Banen in andere sectoren

Ben je nog aan het vergelijken welke sector jou het beste past? Kijk dan eens naar de andere sectoren waarvoor JAM vacatures in aanbiedt in jouw regio. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vacatures in de logistiekproductieadministratie & HRretail of als klantenservice.

Ik heb een leuke horeca vacature gevonden, en nu?

Heb je een leuke horeca vacature gevonden en denk je: ik wil die baan in de horeca nu hebben! Solliciteer dan makkelijk en snel online! Laat je gegevens, motivatiebrief en cv achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Dan plannen wij een videocall in van ongeveer 30 minuutjes. Check hier alvast wat tips om een goed cv voor studenten te maken. 

Pas jij wat betreft ervaring en opleidingsniveau in het plaatje van onze klant? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek willen we jou graag beter leren kennen en je meer informatie geven betreffende de vacature waarop je hebt gesolliciteerd. 

Na een positief gesprek sturen we jouw cv door naar het bedrijf en ligt het balletje bij hen. Vanaf dan is het dus duimen…

 

Inschrijven