Uitzendbureau Zaltbommel

Of moeten we zeggen: Bommel? Hoe je het ook noemt, wij vinden Zaltbommel misschien wel een van de meest karakteristieke steden van Nederland. Woon jij in deze mooie plaats en ben je op zoek naar een leuke job in de buurt? Van bijbaan naast je studie tot je eerste startersfunctie: via JAM vind je gave banen bij vette werkgevers. Lees snel verder!

JAM uitzendbureau in Zaltbommel

Misschien heb je ons al wel eens voorbij zien komen, misschien zijn we nog nieuw voor je. In beide gevallen stellen we ons graag even aan je voor! Wij zijn uitzendbureau JAM in Zaltbommel. Een groep van gezellige en ambitieuze young professionals die elke dag op zoek zijn naar de meest vette banen in de buurt. Dat kunnen bijbanen zijn voor naast je studie, maar ook banen tijdens je tussenjaar, een startersfunctie na het behalen van je diploma en nog veel meer. Geen één baan is hetzelfde, maar bij ons hebben ze wel allemaal iets gemeen: ze zijn bij organisaties die op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Dat betekent chille begeleiding, flexibiliteit, doorgroeimogelijkheden, werken met toffe merken… Alles wat je wilt!

Bekijk alle vacatures in Zaltbommel

Zaltbommel in je vrije tijd

Een leuke baan is belangrijk. Maar tijd voor jezelf is nét zo belangrijk. Heerlijk even tot rust komen jezelf goed opladen. In Zaltbommel komt dat wel goed. Het is gelegen aan de Waal, waar je lekker vanaf een terrasje op uit kan kijken, langs kan wandelen óf op kan varen! Ook in de omgeving zijn genoeg plekjes waar je heen kan op je scooter om even lekker te chillen in de natuur. Houd je van wat meer drukte, dan zal je je in het centrum niet snel vervelen met de leuke winkels en horeca om je heen. 

Onze vacatures in Zaltbommel

Er zijn meer dan 2000 organisaties aangesloten bij JAM. Allemaal actief in een andere sector, allemaal met verschillende vacatures, máár allemaal op zoek naar jong talent zoals jij. Voordat een vacature bij ons op de website wordt geplaatst, zijn wij er al langs geweest om te checken wat ze precies doen, wie je toekomstige collega’s zijn, of de managers een beetje chill zijn, of er vette doorgroeimogelijkheden zijn, etc. Wij werken alleen samen met bedrijven die door ons zijn goedgekeurd als young-professional-proof!

Heel globaal kan je de vacatures onderverdelen in de volgende categorieën:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Zaltbommel

Op ieder potje past een dekseltje! En dat geldt ook voor het vinden van een passende baan. Maar ook wij hebben ervaren dat dat soms best moeilijk kan zijn. Want hoe weet je nou na het lezen van een vacature of de organisatie bij je past? Daarom zijn wij er voor je! Nadat je een JAM profiel hebt aangemaakt, belt jouw contactpersoon je even op om een videocall in te plannen. Dit is een gezellig gesprek van ongeveer 30 minuutjes waarin je alles kan vertellen over je situatie, wat je wilt, wat je niet leuk vindt, etc. Omdat wij precies weten hoe het er bij elk bedrijf aan toe gaat, kan jouw contactpersoon daarna heel makkelijk vacatures naar je doorsturen die écht bij je passen. Zie het als een extra vriend die 24/7 met je meezoekt! Handig toch?

Team Zaltbommel staat voor je klaar!

Lijkt het jou chill om vacatures doorgestuurd te krijgen die helemaal bij je passen? Maak dan een gratis JAM profiel aan en laat ons weten waar jij naar op zoek bent. Wees niet bang, je zit nergens aan vast en het kost je NIKS.

Wij helpen je graag aan je volgende droombaan! Spreken we je snel?

Bekijk alle vacatures in Zaltbommel