Uitzendbureau voor studenten

Ben jij student of pas afgestudeerd en op zoek naar een baan? Bij JAM stellen we je graag voor bij bedrijven die op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Van bijbaan tot startersfunctie, van flexibele uren tot een vaste aanstelling, van productie- tot kantoorwerk. Lees snel verder hoe wij te werk gaan of bekijk direct al onze vacatures bij jou in de buurt!

JAM uitzendbureau voor studenten

Aangenaam! Wij zijn JAM, een uitzendbureau voor studenten die op zoek zijn naar een studiegerelateerde bijbaan, parttime baan of fulltime baan als je je diploma hebt gehaald. We zijn momenteel actief in een groot gedeelte van Nederland, waaronder Tilburg, Den Bosch en Eindhoven, maar ook Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en Utrecht. Binnen deze steden, maar zeker ook in de aangrenzende dorpen daarbuiten, staat ons team dagelijks in contact met de gaafste bedrijven die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Wanneer deze organisaties door een keuring zijn gekomen, worden de vacatures op onze website geplaatst. Helaas halen niet alle vacatures onze website, omdat we een groot gedeelte direct kunnen voorleggen aan geregistreerde werkzoekenden. Daar ontstaan vaak al mooie matches uit! Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste openstaande functies bij jou in de buurt? Maak dan een gratis account aan op onze website en laat ons weten waar jij naar op zoek bent! 

Gratis inschrijven

Werk voor studenten

Bij JAM kunnen wij je helpen aan de meest uiteenlopende banen. Ben je op zoek naar een bijbaan in bijvoorbeeld de avonden, weekenden of een aantal uren overdag? Wij stellen je voor bij bedrijven die aansluiten bij jouw wensen, ambities en/of opleiding. Ook voor vakantiewerk ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kan je gedurende een aantal weken pas écht een relevant cv opbouwen! Hoef je het komende jaar maar weinig dagen per week naar school? Een parttime baan is dan een goede optie om je theoretische kennis direct in de praktijk te kunnen brengen. Ten slotte kan je ook bij JAM terecht als je op zoek bent naar een (tijdelijke) fulltime functie, bijvoorbeeld tijdens je tussenjaar, of een startersfunctie als jij onlangs je diploma hebt gehaald. Laat ons weten wie je bent en we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

Bekijk alle vacatures voor studenten

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau voor studenten?

Zoals hierboven beschreven kan je bij JAM terecht voor zeer diverse dienstverbanden, van bijbaan tot startersfunctie en van 8 flexibele uren in de week tot een vaste fulltime aanstelling. Ook wat betreft sectoren kunnen wij je zeer diverse banen aanbieden. Zo hebben wij een groot netwerk van ondernemingen die op zoek zijn naar jong talent voor op kantoor, maar ook veel bedrijven die aanpakkers zoeken voor op de vloer. Bekijk hieronder het overzicht van de branches waarin wij momenteel de meeste vacatures hebben. 

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau voor studenten

Nieuwsgierig geworden wat JAM voor jou kan betekenen? Een account maken doe je in enkele stappen en is helemaal gratis. Je krijgt daarna direct toegang tot ons online platform, waar je eenvoudig kan solliciteren op de allernieuwste vacatures en waar je oproepen kan ontvangen van bedrijven uit de buurt. Wil je meer uit je zoektocht halen? Maak dan je profiel zichtbaar in onze Talentenbank. Al onze aangesloten bedrijven hebben hier ook toegang tot en kunnen eenvoudig je cv opvragen of een sollicitatiegesprek inplannen. Let op: dit gaat altijd via jouw contactpersoon binnen JAM, zodat jij niet overspoeld wordt met aanvragen. Ook wordt voor je eigen privacy nergens jouw achternaam en telefoonnummer weergegeven.

Gratis inschrijven

Ons team staat voor je klaar!

Bij JAM hanteren wij sinds de oprichting in 2012 een persoonlijke aanpak. Dat vinden wij belangrijk en dat werkt uiteindelijk het allerfijnste. Na je aanmelding of sollicitatie krijg je daarom één vaste contactpersoon binnen JAM, verantwoordelijk voor een bepaalde regio waar jij binnen valt. Diegene staat ook in contact met alle bedrijven in die regio, waardoor een match soms erg snel gemaakt kan worden! We nodigen je altijd graag uit voor een kennismakingsgesprek om elkaar wat beter te leren kennen. Daarna houden we eenvoudig contact via WhatsApp.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? We horen graag van je!

Check alle vacatures voor studenten en jongeren