Uitzendbureau Vianen

Woon jij in Vianen en ben je op zoek naar een gave nieuwe baan? Bij JAM hebben wij de gaafste banen voor studenten, starters en young professionals in Vianen en omgeving! Lees hieronder meer over alle vacatures, wie wij zijn én hoe wij jou helpen bij het vinden van de perfecte match.

JAM uitzendbureau in Vianen

Hoi en leuk dat je op deze pagina bent beland! Wij zijn JAM, een online werkplatform gericht op jong talent zoals jij. Wij bestaan uit een groep enthousiaste young professionals om studenten en starters van onze leeftijd te helpen met het vinden van de gaafste baan. Dat doen we vanuit onze kantoren in Eindhoven, Amsterdam, Maastricht en Utrecht, maar zeker ook online. Lekker makkelijk! Wij weten als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om de perfecte baan te vinden. Waar begin je met zoeken, waar moet je op letten, wéér die motivatiebrief. Bij ons is het lekker makkelijk. Laat ons weten dat jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging door een JAM-profiel aan te maken en wij fixen de rest. Hieronder lees je meer over dit spannende én leuke proces!

Gratis inschrijven

Vianen in je vrije tijd

Wij hebben Vianen leren kennen als een prachtig oer-Hollands dorp aan de Lek. Het centrum is klein, maar gezellig en van alle gemakken voorzien. Alle bekende winkels zijn aanwezig, gezellige terrassen voor een lunch of borrel samen met je vrienden en prachtige gebouwen tekenen de binnenstad van Vianen. Ben je toe aan wat meer drukte of een wilde avond in de club? Dan ben je ook zo in hartje Utrecht! Kortom, Vianen is een toffe plek om te werken, maar ook om je vrije tijd door te brengen!

Bekijk alle vacatures in Vianen

Onze vacatures in Vianen

JAM bestaat al sinds 2012 jaar en de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van meer dan 2000 aangesloten bedrijven. Een aantal van deze bedrijven zijn gevestigd in Vianen en omgeving. Al deze bedrijven zijn natuurlijk anders: verschillende branches, verschillende openstaande vacatures, andere producten of diensten. Maar wat al deze bedrijven wél gemeen hebben, is dat ze op zoek zijn naar jong talent zoals jij. En daarom werken wij met ze samen! Ze zijn allemaal door ons goedgekeurd als toffe werkgevers, met flexibiliteit, chille leidinggevenden, doorgroeimogelijkheden voor starters én een lekker salaris. Hieronder vind je een overzicht van de diverse vacatures die wij momenteel aanbieden:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Vianen

Nadat je een JAM profiel hebt aangemaakt, plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in. Dit duurt ongeveer 30 minuten en kan gezellig op ons kantoor in Utrecht of lekker makkelijk online. Tijdens dit gesprekje kletsen we gezellig over jouw persoonlijke situatie, waar je naar op zoek bent, wat je leuk en minder leuk zou lijken om te gaan doen, etc. Maar ook praktische zaken komen aan bod, zoals of je met je fiets, auto of OV naar werk gaat, hoeveel uur je per week wilt werken en wat je graag zou willen verdienen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van jou en kunnen we op zoek naar een organisatie die perfect bij je past! Omdat wij bij elk bedrijf persoonlijk langs zijn geweest, weten wij precies waar jij op je plek zal zitten en waar niet. We stellen je een aantal voor en jij bepaalt waar je op sollicitatiegesprek zou willen gaan. Easy as that!

Gratis inschrijven

Team Vianen staat voor je klaar

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn er klaar voor om jou beter te leren kennen én je te helpen met het vinden van de perfecte baan! Check alle vacatures in Vianen of maak binnen 2 minuten een gratis JAM profiel aan. Of je nou op zoek bent naar een parttime functie, fulltime vacature of bijbaan, wij regelen het voor je! 

Check alle vacatures in Vianen