Uitzendbureau Venlo

Oh oh Venlo! Wat een heerlijke stad is het toch. Én wat een mooie kansen liggen hier voor jong talent uit de omgeving! Als je op zoek bent naar een vette, nieuwe uitdaging, dan ben je bij uitzendbureau JAM aan het juiste adres. Wij werken samen met bedrijven die young professional proof zijn, bedrijven waar wij zelf ook zouden willen werken. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

JAM uitzendbureau in Venlo

Hoi! Wij zijn uitzendbureau JAM en actief in het prachtige Venlo. Wij richten ons op jong talent: studenten, starters en young professionals die op zoek zijn naar een vette, nieuwe uitdaging. We doen veel online door middel van ons online werkplatform. Met je eigen account heb je toegang tot de nieuwste vacatures in de buurt én kunnen wij je persoonlijk op de hoogte brengen van organisaties die bij jou passen. Maar naast online en snelheid, hechten wij ook veel waarde aan persoonlijkheid en gelijkwaardigheid. Ons team bestaat uit de meest gezellige recruiters met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Wij kunnen ons goed inleven in jouw situatie en begrijpen wat jij zoekt, omdat we het zelf allemaal onlangs hebben meegemaakt. Een nieuwe baan vinden kan soms knap lastig zijn. Maar daarom zijn wij er voor je!

Gratis inschrijven

Werken in Venlo

Wie wil dat nou niet? Wij vinden Venlo dus echt the place to be! In het centrum is altijd iets te beleven door alle leuke evenementen en activiteiten die worden georganiseerd en buiten het centrum kom je heerlijk tot rust door al het groen en de prachtige landschappen. Een stad met gezellige mensen, heerlijk eten en prachtige winkelstraten. Ze zeggen niet voor niets: Venlo verrast. En dat kunnen wij alleen maar beamen!

Bekijk alle vacatures in Venlo

Onze vacatures in regio Venlo

Oké, super leuk om te lezen wie JAM is en hoe geweldig Venlo is, maar wij kunnen wij jou nou specifiek bij helpen? Nou, met heel veel. Wij richten ons op jong talent in iedere stap van hun carrière. Dat betekent een bijbaan naast de studie, vakantiewerk in de zomerperiode, tijdelijk werk tijdens een tussenjaar, een startersfunctie na het behalen van je diploma of een parttime of fulltime job als je al wat jaartjes ervaring hebt. Mega breed dus! Ook de sectoren waarin wij actief zijn, is erg divers. Kijk hieronder maar:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Venlo

Een baan zoeken kan best lastig zijn. Er zijn zó veel vacatures te vinden, maar wat past nou echt bij jou? En waar kom je precies terecht? Voel je je wel thuis in het team? Allemaal vragen die door je hoofd kunnen schieten, maar waar je online geen antwoord op gaat vinden. Wij weten dat antwoord wel al, omdat we langs zijn geweest bij alle bedrijven waar wij mee samenwerken. Nadat je je hebt aangemeld op de website, plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in om jou wat beter te leren kennen. Zo kunnen wij vacatures van bedrijven aan jou voorstellen die écht bij jou passen. En dat doen wij ALTIJD helemaal gratis en vrijblijvend. Super handig toch?

Gratis inschrijven

Team Venlo staat voor je klaar!

Klaar voor je volgende stap? Check meteen alle vacatures in Venlo of maak gratis een JAM-account aan. Ons team in Venlo staat klaar om jou te helpen je droombaan te vinden!

Check de vacatures in Oss