Uitzendbureau Schaijk

Hoi! En welkom bij uitzendbureau JAM in Schaijk! Wij koppelen jong talent aan gave bedrijven in de buurt. Dus ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk of bijvoorbeeld eerste startersfunctie na het behalen van je diploma? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Lees snel verder voor meer informatie.

JAM uitzendbureau in Schaijk

Wij zijn een uitzendbureau met een focus op studenten, starters en young professionals. We zijn in heel Noord-Brabant actief, dus ook in het prachtige Schaijk! Ons team staat dagelijks in contact met vette bedrijven in de buurt die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. En nog belangrijker: de bedrijven die bij ons zijn aangesloten, zijn goedgekeurd door ons. Dat betekent écht alleen maar organisaties die millenial-proof zijn!

Gratis inschrijven

Werken in Schaijk

Schaijk is natuurlijk niet mega groot, maar toch hebben we ons best gedaan om in en rondom Schaijk een netwerk te creëren van organisaties. Laat ons weten hoe ver jij wilt fietsen, scooteren of autorijden en we leggen je graag alle mogelijkheden in de buurt voor! Een bijbaan in de logistiek, een baan tijdens je tussenjaar op kantoor óf je volgende stap binnen jouw vakgebied?

Bekijk alle vacatures in Schaijk

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Schaijk?

Ons uitzendbureau Schaijk heeft allemaal vacatures die zijn gericht op jongeren, studenten en starters. Dat betekent dat ook als je nog niet veel ervaring hebt, of maar weinig uur in de week wilt werken in verband met je studie, je bij ons aan het juiste adres bent! Je kan bij ons terecht voor een bijbaan, parttime werk, fulltime werk, tijdelijk vakantiewerk, werk tijdens bijvoorbeeld je tussenjaar óf een startersfunctie!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Schaijk

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Schaijk of nabije omgeving? Maar kom je er zelf nog niet helemaal uit? Onze recruiters in Schaijk zitten klaar voor een videocall om jou beter te leren kennen en je zo te helpen met je zoektocht naar een nieuwe baan! Altijd gratis en vrijblijvend! Je zit dus nergens aan vast.

Gratis inschrijven

Team Schaijk staat voor je klaar!

En wie zijn dat dan, die recruiters? Ze komen allemaal uit de buurt en weten precies hoe het er bij alle bedrijven aan toe gaat. Zo kunnen ze jou van écht relevante informatie voorzien waar jij mee vooruit kan. Handig toch?