Uitzendbureau Oosterhout

Oosterhout represent! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Oosterhout? Dan ben je bij uitzendbureau JAM aan het juiste adres! Met onze focus op banen bij jou in de buurt, ligt die gloednieuwe job met onze hulp binnen handbereik!

JAM uitzendbureau in Oosterhout

Misschien heb je wel eens van ons gehoord, misschien nog niet. We stellen onszelf graag even voor! Wij zijn uitzendbureau JAM Oosterhout: een club van 30 young professionals die leeftijdsgenoten helpt bij het vinden van een passende baan. Wij hebben allemaal in jouw schoenen gestaan, dus we weten als geen ander wat de struggles zijn en wat je zoekt in een baan.

Ook in Oosterhout helpen wij studenten, starters en young professionals bij het vinden van een bijbaan, parttime of fulltime baan. Of je nou al een paar jaar werkervaring hebt of pas net om de hoek komt kijken. Neem eens een kijkje bij onze openstaande vacatures in regio Oosterhout óf schrijf je in en laat ons persoonlijk met je meezoeken. En oh ja, natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend :)

Gratis inschrijven

Werken in Oosterhout

Woon je in Oosterhout en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan liggen Breda en Tilburg om de hoek. Maar wij kunnen ook begrijpen dat je liever wat dichter in de buurt aan de slag wilt gaan. Door onze lokale aanpak kijken we niet alleen naar de steden zoals veel andere uitzendbureaus dat doen, maar kijken we juist ook naar de mogelijkheden daaromheen. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijven in Weststad: een groot industriegebied in Oosterhout. Waarschijnlijk ken je niet eens alle bedrijven die daar zitten, maar wij hebben al lang contact met die organisaties die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. En met dat netwerk helpen wij jou binnen no time aan een passende job!

Bekijk alle vacatures in Oosterhout

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Oosterhout?

Zoals je hiervoor al hebt kunnen lezen, richten wij ons hoofdzakelijk op studenten, starters en young professionals. Dat betekent dat je bij ons terecht kan voor een grote diversiteit aan vacatures. Denk aan bijbanen naast je studie, vakantiewerk, banen tijdens een tussenjaar, startersfuncties na het behalen van je diploma óf parttime en fulltime jobs als je al wat werkervaring hebt. Ook wat betreft de sectoren kan je voor zo goed als alles bij ons terecht. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de branches waar wij vaak de meeste vacatures voor hebben:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Oosterhout

Dus, waar wacht je nog op? Klaar voor die nieuwe uitdaging? Neem een sprong in het diepe en maak een account aan op JAM, zodat wij weten dat jij op zoek bent. Na je aanmelding of sollicitatie plannen we altijd graag een (digitaal) kennismakingsgesprek met je in, zodat we elkaar wat beter leren kennen. Op die manier waarborgen we ook de kwaliteit van de vacatures die we aan je voorleggen. No bullshit, alleen vacatures die écht bij jou passen. Uiteraard kies je altijd zelf of je op sollicitatiegesprek wilt gaan of niet.

Gratis inschrijven

Team Oosterhout staat voor je klaar!

Heb je nog vragen, is iets niet helemaal duidelijk of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden? JAM team Oosterhout staat voor je klaar! Ze nemen graag even de tijd voor je, dus schroom niet om ze te bellen, mailen óf stuur een chatbericht voor een snel antwoord op je vraag!

Schrijf je in en kom in contact