Uitzendbureau Nijmegen

Nimma! Misschien wel de leukste studentenstad van Nederland! Maar óók een stad bomvol werkgelegenheid. Ben jij benieuwd welke organisaties in Nijmegen helemaal Young Professional proof zijn? Dan ben je bij uitzendbureau JAM aan het juiste adres!

JAM uitzendbureau in Nijmegen

Aangenaam! Wij zijn JAM. Een uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Maar misschien kan je ons beter zien als werkplatform. Wij verzamelen namelijk online de gaafste vacatures in regio Nijmegen voor jong talent. Dat maakt de zoektocht voor jou al een stuk makkelijker. Alle vacatures zijn namelijk bij organisaties met focus op jong talent, leuke collega’s, mooie doorgroeimogelijkheden, flexibiliteit, noem het maar op! Alles wat jij, maar ook wij belangrijk zouden vinden in een baan. Je kan zelf een kijkje nemen tussen onze vacatures in Nijmegen, maar we kunnen ook gratis en vrijblijvend een videocall met je inplannen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is jezelf aanmelden op de website. Tijdens de videocall willen we je graag wat beter leren kennen, zodat we daarna alle passende vacatures naar je door kunnen sturen. Handig toch!

Gratis inschrijven

Werken in Nijmegen

Een baan in Nijmegen, wie wil dat nou niet? Gezellige collega’s uit de buurt en naderhand een heerlijke vrijdagmiddagborrel op het terras in de stad! In Nijmegen zijn ontzettend veel gave organisaties te vinden die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Denk aan banen in de logistiek, administratie, sales, klantenservice, techniek en nog veel meer!

Bekijk alle vacatures in Nijmegen

Onze vacatures in regio Nijmegen

Bij JAM hebben we vacatures in Nijmegen voor iedere stap in je carrière. Bijvoorbeeld een flexibele bijbaan naast je studie of een tijdelijke baan als vakantiewerk. Misschien heb je wel een tussenjaar en wil je lekker geld verdienen óf ervaring opdoen in een bepaalde branche. Ook voor vaste parttime en fulltime banen ben je bij ons aan het juiste adres, zoals een startersfunctie óf een baan als 2e of 3e stap in je carrière!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Nijmegen

Wij staan voor je klaar tijdens je zoektocht naar een nieuwe uitdaging in Nijmegen! Na het aanmaken van een profiel op onze website, plannen we graag een videocall met je in van ongeveer 30 minuten. Tijdens dit half uur willen wij je beter leren kennen, zodat we vanaf dan interessante en passende vacatures naar je door kunnen sturen. Helemaal gratis en altijd vrijblijvend, wel zo belangrijk om erbij te zeggen! Zien we je snel online?

Gratis inschrijven

Team Nijmegen staat voor je klaar!

Jouw zoektocht naar een nieuwe baan hoef je niet alleen te doen. Onze recruiters in Nijmegen staan altijd voor je klaar om je daarbij te helpen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie :)