Uitzendbureau Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in of rondom Nieuwegein? Bij JAM koppelen wij jong talent aan de gaafste werkgevers in de buurt! Denk bijvoorbeeld aan flexibel studentenwerk, een gave vakantiebaan, je eerste startersfunctie óf een nieuwe fulltime uitdaging als je misschien al wat ervaring hebt. Lees snel verder voor meer informatie over JAM uitzendbureau Nieuwegein!

JAM uitzendbureau in Nieuwegein

Een kleine voorstelronde is hier wel op z’n plaats… Hoi! Wij zijn JAM, een uitzendbureau gericht op jong talent in Nieuwegein. Wij zijn een team van young professionals met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar en willen het andere jongeren, studenten en starters zo makkelijk én leuk mogelijk maken om een nieuwe baan te vinden. En dat kan natuurlijk van alles zijn! Want iedere situatie is anders en iedereen vindt wat anders leuk. Daarom zijn er momenteel ook al meer dan 2000 werkgevers bij ons aangesloten die op zoek zijn naar jong talent zoals jij en allemaal wat anders te bieden hebben. Maar nog veel belangrijker… Wie ben jij? Waar ben je naar op zoek, wat zijn je wensen in een nieuwe baan óf weet je dat misschien nog niet? No worries, we got you covered!

Bekijk alle vacatures in Nieuwegein

Nieuwegein in je vrije tijd

Ook na werktijd is Nieuwegein een ontzettende leuke plek om te wonen en te leven. Er zijn meerdere scholen te vinden, zoals het Oosterlicht College, Anna van Rijn College en ROC Midden Brabant. Dat betekent een hoop gezellige studenten die na het studeren lekker de stad in duiken voor een drankje, maccie of middagje shoppen. Ook met de tram sta je zo midden in Utrecht, wat natuurlijk ideaal is voor een dagje weg of een avondje uit. Kortom, in Nieuwegein heb je alles binnen handbereik! Nu alleen die droombaan nog…

Check hier de vacatures

Onze vacatures in Nieuwegein

In Nieuwegein wemelt het van de vette organisaties en toffe werkgevers die op zoek zijn naar jong talent. Bedrijven die flexibiliteit bieden, doorgroeimogelijkheden, chille managers en leidinggevenden, werken met vette merken! And guess what… Met deze bedrijven hebben wij al lang contact. Sterker nog: ze zetten hun nieuwe vacatures als eerste bij ons uit. Super chill voor jou, want dat betekent einde zoektocht: jouw nieuwe baan begint bij JAM!

Onze vacatures in Nieuwegein zijn ontzettend divers: bijbanen, vakantiewerk, parttime werk, fulltime werk, startersfuncties. Maar ook diverse sectoren, zoals klantenservice, logistiek, administratie, finance, sales of productie. You name it en wij hebben het. Neem je snel een kijkje tussen onze vacatures in Nieuwegein?

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Nieuwegein

Een baan heb je nodig om geld te verdienen. Dat dachten wij ook altijd. Maar wat nog veel belangrijker is, is een baan waar je elke dag met plezier naar toe gaat! Dat is waar wij voor staan! Een leuke baan, met leuke collega’s en een goed salaris. Zodra je je aanmeldt, plannen we graag een videocall met je in óf je komt gezellig bij ons langs op kantoor in Utrecht. Zo leren wij je graag wat beter kennen, zodat we je gericht een aantal vacatures voor kunnen stellen die passen bij al jouw wensen. Jij kiest vervolgens zelf waar je eventueel op gesprek zou willen gaan. Super handig toch? Meld je vandaag nog in binnen 2 minuten!

Gratis inschrijven

Team Nieuwegein staat voor je klaar!

Ons team in Nieuwegein staat altijd voor je klaar. Je kan ons makkelijk via WhatsApp bereiken, maar je mag natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, dus dat is lekker dichtbij. We hopen je graag snel te ontmoeten en samen met jou op zoek te gaan naar jouw droombaan! Tot snel!

Bekijk alle vacatures in Nieuwegein