Uitzendbureau Herpen

Herpen laat je horen! Op zoek naar een leuke baan bij jou in de buurt? We got you! Jazeker, óók in Herpen. Scrol snel verder naar beneden voor meer informatie over uitzendbureau JAM in Herpen.

JAM uitzendbureau in Herpen

Hoi! Misschien heb je ons al eens voorbij zien komen op je insta tijdlijn, misschien zie je ons nu voor het eerst. Wij zijn JAM uitzendbureau Herpen en helpen jongeren, studenten en starters aan een leuke baan in de buurt. En niet om op te scheppen, maar wij kunnen dat als geen ander. Waarom? Omdat wij precies rond dezelfde leeftijd zijn als jij en precies weten waar jij naar op zoek bent. Wij werken dan ook alleen maar samen met bedrijven die young professional proof zijn. Organisaties waar wij zelf ook zouden willen werken dus. Laat ons jou helpen aan je volgende uitdaging!

Bekijk alle vacatures in Herpen

Werken in Herpen

Herpen, een gezellig, knus, bourgondisch dorpje in Brabant! Voor de mensen die het nog niet kennen: het ligt tussen Oss en Nijmegen in. Voor de mensen die hier geboren zijn: volgens mij zal Herpen voor jullie altijd als ‘thuiskomen’ voelen. Lekker rustig en geen stress. En hier een baan vinden zal het allemaal nog veel beter maken!

Onze vacatures in regio Herpen

Wij staan voor je klaar tijdens iedere stap in je carrière! Of je nu op zoek bent naar een bijbaan naast je studie of een parttime / fulltime baan na het behalen van je diploma. Een vakantiebaan tijdens de zomermaanden of een tijdelijke tussenjaar baan. Waar je ook naar op zoek bent, met of zonder diploma, wel of geen ervaring… Wij staan voor je klaar!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Herpen

Kan jij wel wat hulp gebruiken tijdens jouw zoektocht? Registreer je dan gratis én vrijblijvend op de website! Gratis, omdat het jou nóóit geld kost. Wij willen gewoon dat jij een vette nieuwe baan krijgt! Vrijblijvend, omdat je altijd zelf bepaald óf en waar je aan de slag gaat. Handig toch?

Gratis inschrijven

Team Herpen staat voor je klaar!

Oké nog een keer dan. Herpen laat je horen! Ons team staat voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Ze komen zelf allemaal uit de buurt van Herpen en kunnen je daarom precies vertellen welke bedrijven interessant kunnen zijn voor jou. Hopelijk tot snel!

Bekijk alle vacatures in Herpen