Uitzendbureau Helmond

Op zoek naar een baan in de omgeving van Helmond? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die perfect bij je past. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan, een fulltime baan voor tijdens jouw tussenjaar, een parttime baan voor naast je deeltijd studie of een startersfunctie als je bent afgestudeerd… Met ons netwerk van meer dan 2000 bedrijven in Nederland ligt een mooie start van jouw carrière binnen handbereik!

JAM uitzendbureau in Helmond

Bij JAM uitzendbureau Helmond is het onze missie om jongeren, studenten en starters te helpen bij het vinden van een baan. Wij vinden het belangrijk dat jij werkervaring op kan doen in een sector waarin jij ook écht geïnteresseerd bent. Dus geen krantjes gooien of vakken vullen, maar een gave baan in bijvoorbeeld de logistiek, klantenservice of techniek. In de vorm van een flexibele bijbaan of een vaste fulltime aanstelling!

Wil jij meer uit je zoektocht halen, in contact komen met ons netwerk en voorgesteld worden bij interessante bedrijven in de buurt? Maak dan een gratis profiel aan en geef aan waar jij naar op zoek bent in een baan. Bij een eventuele match nodigen wij je graag uit op ons kantoor om nader kennis te maken en te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. Vervolgens gaan wij voor je aan de slag en wie weet heb jij binnen no-time een sollicitatiegesprek in je agenda staan!

Bekijk alle vacatures in Helmond

Werken in Helmond

Helmond heeft ontzettend veel te bieden als het gaat om een nieuwe uitdaging. Zo zijn er aan de rand van Helmond heel wat internationale bedrijven gevestigd, die werkzaam zijn in diverse branches zoals de techniek, IT, automotive en productie. Meer richting het centrum vindt je in omvang wat kleinere bedrijven, die jou een baan kunnen bieden in de finance, retail of horeca. Woon je in Helmond? Dan is alles makkelijk via de fiets en auto te bereiken. Kom je van een stukje verder? Dan stopt er ook een trein in het centrum van dit gemoedelijke dorp!

Vacatures in Helmond bekijken

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Helmond?

Gedurende het hele jaar staat ons team in contact met diverse bedrijven uit Helmond en zijn wij altijd als eerste op de hoogte van openstaande functies. Dit kan gaan om flexibele bijbanen of bijvoorbeeld tijdelijke opdrachten, zoals vakantiewerk. Maar ook parttime banen die goed te combineren zijn met je studie of fulltime werk als je meer toe bent aan vastigheid. Ervaring is bij veel van deze bedrijven geen vereiste, motivatie en enthousiasme wel! Dus ben jij nieuw op de arbeidsmarkt of wil je de stap maken naar een andere sector? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Helmond

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Maak dan een gratis account aan op de website. Ben je op zoek naar een bijbaantje? Dan kunnen bedrijven bij jou in de buurt je oproepen sturen om te komen werken. Ben je afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie? Dan heb je de mogelijkheid om je profiel zichtbaar te maken voor alle aangesloten bedrijven. Zo ligt een mooie baan binnen handbereik!

Gratis inschrijven

Team Helmond staat voor je klaar! 

Ben jij benieuwd of uitzendbureau JAM Helmond iets voor jou kan betekenen? Misschien heb je een specifieke vraag of wens of wil je gewoon eens weten wat de mogelijkheden zijn in de omgeving van Helmond? Neem dan contact met ons op! Wij horen graag van en kijken altijd even met je mee of we wat voor je kunnen regelen.

Kom in contact

Bijbaan / vakantiewerk Helmond

Ben je op zoek naar een bijbaantje van 8 tot 16 uur in de week of wil je graag werken tijdens je vakanties? Wij hebben verschillende leuke bijbanen en vakantiewerk in de omgeving van Helmond! Bekijk hiervoor onze online vacatures en filter op basis van je wensen. Zit er niets bij wat je leuk lijkt? Registreer je dan gratis op de website. Onze regiomanager Helmond zal dan voor jou persoonlijk op zoek gaan naar een baan dat bij je past.

Parttime baan Helmond

Op zoek naar een parttime baan voor een aantal dagen in de week? Via JAM kun je aan de slag in verschillende branches en bij verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Wat dacht je van een parttime baan in de sales, techniek, administratie of schoonmaaksector? Maak een gratis account aan op de website en wij zullen samen met jou op zoek gaan naar een parttime baan in en rondom Helmond die bij je past.

Fulltime baan Helmond

Ben je op zoek naar een baan voor 40 uur in de week? Wij helpen je graag bij het vinden van een functie én bedrijf dat bij je past! Want het is wel zo fijn om je ergens thuis te voelen als je er fulltime aan de slag gaat. Het merendeel van de fulltime vacatures vindt je al op de website. Wil je gevonden worden door bedrijven bij jou in de buurt? Maak dan een gratis account aan en maak je profiel zichtbaar voor alle aangesloten bedrijven. Grote kans dat een bedrijf op jou afstapt in plaats van andersom!

Uitzendbureau Helmond

Schrijf je in voor JAM uitzendbureau Helmond.

Schrijf mij in bij JAM