Uitzendbureau Gilze

Woon jij in Gilze en ben je op zoek naar een nieuwe baan bij jou in de omgeving? JAM is een uitzendbureau gericht op jong talent uit Nederland en natuurlijk zijn wij ook actief in regio Gilze! Dat betekent dat wij dagelijks in contact staan met organisaties bij jou in de buurt. We helpen je graag door te kijken welke van deze bedrijven bij jou zal passen en brengen je makkelijk via onze relaties bij ze binnen.

JAM uitzendbureau in Gilze

Maar wie zijn wij dan? Wij zijn JAM: een uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. De gemiddelde leeftijd van ons team is 26 jaar en we weten daarom precies wat jij belangrijk vindt in een baan. Namelijk, wat wij ook belangrijk zouden vinden! Een fijne werkomgeving, lekker salaris, goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden én gezellige collega’s. Alle bedrijven die bij ons aangesloten zijn, voldoen aan deze criteria. En dat zijn er inmiddels meer dan 2000. En het mooiste van alles: ze zijn op zoek naar jong talent. En dat maakt jouw kans op een passende baan via ons vele malen groter.

Werken in Gilze

Wat een geluk als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Gilze. Met het bedrijvenpark Midden Brabant Poort om de hoek kan jij lekker op de fiets of scooter naar je werk. Op dit bedrijvenpark zijn allerlei vooruitstrevende en frisse organisaties gevestigd in de meest uiteenlopende branches: van design tot schoonmaak, montage tot food en van logistiek tot techniek. Heb je een auto tot je beschikking en wil je best een half uurtje rijden? Dan verbreden we je opties en kunnen we je waarschijnlijk nog veel meer voorstellen.

Bekijk alle vacatures in Gilze

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Gilze?

Bij JAM focussen wij ons op studenten, starters en young professionals. Ook voor ons uitzendbureau Gilze betekent dat een breed scala aan vacatures: bijbanen, vakantiewerk, maar zeker ook parttime banen, fulltime werk en startersfuncties. Tijdelijk of vast, ervaring of niet, diploma of niet. Wij hebben vacatures in Gilze voor als je op zoek bent naar je eerste stap op de arbeidsmarkt óf wanneer je al wat jaren ervaring hebt.

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Gilze

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een leuke baan in Gilze of ben je gewoon benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Maak dan een gratis profiel aan, geef aan waar je naar op zoek bent en we nemen graag even contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wij doen nooit iets zonder jouw toestemming, dus zie je ergens toch vanaf óf spreekt geen van de voorstellen je aan? Dan blijft dat altijd jouw keuze! Anders helpen we je graag om bij de betreffende organisatie binnen te komen, zodat je net dat stapje voor bent op de rest. 

Gratis inschrijven

Team Gilze staat voor je klaar!

Meet team Gilze! Wij staan klaar voor al je vragen, je wensen en helpen je mee zoeken naar de perfecte baan. Team Gilze staat iedere week in contact met alle aangesloten bedrijven in de buurt en zijn als eerste op de hoogte van eventueel nieuwe vacatures, óók als deze nog niet openbaar zijn. Dat betekent nóg meer kans voor jou! 

Kom in contact met ons