Uitzendbureau Gemert

Diploma op zak, tussenjaar of naast je studie werkervaring opdoen? Wat je huidige situatie ook is en waar je ook naar op zoek bent: wij helpen jou bij het vinden van een baan die bij je past! Bij JAM geen banen in de supermarkt of als postbezorger, maar eenvoudig toegang tot de gaafste bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Benieuwd? Lees dan snel verder of bekijk direct de openstaande vacatures bij jou in de buurt.

JAM uitzendbureau in Gemert

Aangenaam! Wij zijn JAM, een online uitzendbureau dat jongeren, studenten en starters in Nederland helpt bij het vinden van een leuke baan. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan of startersfunctie: wij staan elke dag in contact met meer dan 2000 bedrijven uit de regio die op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Neem gerust eens een kijkje tussen onze openstaande vacatures en solliciteer makkelijk en snel online. Ook is het mogelijk om een gratis profiel aan te maken, waarmee jij ons direct laat weten dat jij op zoek bent én waar naar. Bij JAM regelen we alles online, van aanmelding totdat jij aan het werk bent en daarna. We hebben slechts één uitzondering en dat is dat we je graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor om jou beter te leren kennen. Daarnaast vertellen we je dan ook graag hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn die wij je kunnen bieden. Zo kunnen we nog gerichter voor je te werk gaan en ben jij binnen de kortste keren in het bezit van een toffe baan!

Gratis inschrijven

Werken in Gemert

Gemert is voor veel bedrijven een ontzettend gunstige en strategische uitvalsbasis om zich te vestigen. Het ligt midden in Brainport en grenzend aan de Agrifood Capital regio Noord-Oost Brabant. Smartpark Gemert is een nieuw en innovatief bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling. Er zijn ondernemingen te vinden in diverse sectoren, zoals hightech, mobility, health, design en agrifood. Van grote multinationals tot lokaal gerichte MKB-ers. Genoeg mogelijkheden dus voor alle werkzoekenden in de omgeving!

Bekijk alle vacatures in Gemert

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Gemert?

Onze collega’s staan elke dag in contact met meer dan 1000 aangesloten bedrijven en dat aantal blijft elke week stijgen. Meer en meer bedrijven zijn namelijk op zoek naar jong talent met of zonder opleiding, met of zonder ervaring en van 8 tot 40+ uur in de week. Hierdoor kunnen wij jou allerlei verschillende banen aanbieden:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

 

Aanmelden uitzendbureau Gemert

Ben jij op zoek naar een baan en wil je hierbij ons als experts inschakelen? Met ons netwerk en kennis van de markt heb jij binnen korte tijd een aantal zeer interessante sollicitatiegesprekken in je agenda staan! Wij zien je aanmelding graag verschijnen!

Gratis inschrijven

Team Gemert staat voor je klaar!

Na je aanmelding of sollicitatie nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw wensen, ervaring en persoonlijkheid, zodat wij je nog beter kunnen helpen bij het zoeken naar een baan. Wij houden er namelijk niet van om je verschillende vacatures onder je neus te leggen die totaal niet bij je passen. Wij kijken namelijk niet alleen naar de functie, maar ook of het bedrijf bij jou past. Wij zijn namelijk van elk bedrijf op de hoogte hoe het er intern aan toe gaat, hoe de sfeer is, of het informeel of formeel is, wie jouw toekomstige collega’s worden en hoe jouw werkdag er precies uit gaat zien. HIerdoor weten wij zeker dat de banen die wij voorstellen bij jou als persoon passen! 

Ik wil de vacature van mijn bedrijf in Gemert op jullie site!

Heeft u tijdelijke of vaste medewerkers nodig, maar heeft u weinig tijd om actief op zoek te gaan naar potentiële kandidaten? Wij helpen u graag om onder de aandacht te komen bij jong talent uit regio Gemert! Met een gratis profiel op onze website krijgt u onbeperkt toegang tot onze talentenbank en kunt u oproepen verzenden naar aangesloten jongeren. Wilt u graag uw vacature uitzetten op onze website, dan komen we graag een keer langs om uw bedrijf beter te leren kennen, zodat wij de kandidaten goed kunnen voorlichten. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op, zodat we antwoord kunnen geven op al uw vragen!

Uitzendbureau Gemert

Schrijf je in voor JAM uitzendbureau Gemert.

Gratis inschrijven