Uitzendbureau Eersel

Ben jij op zoek naar flexibel werk of juist een vaste baan in de omgeving van Eersel? Bingo! Wij helpen je graag bij het vinden van jouw volgende uitdaging! Met meer dan 1000 aangesloten bedrijven in de regio kunnen we samen kijken welke het beste bij je past en kun jij binnen no time aan de slag. Interessant he? Lees snel verder voor meer informatie of bekijk direct onze actuele vacatures in Eersel.

JAM uitzendbureau in Eersel

Woon jij in Eersel en ben je op zoek naar werk bij jou in de regio? Wij helpen je! Wij zijn JAM, een online uitzendbureau gericht op jongeren, studenten en starters in de omgeving van Eersel. Het is onze missie om jou te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt, in de vorm van een passende bijbaan, vakantiewerk, een parttime of fulltime baan.

Wij gaan op twee verschillende manieren te werk: óf je solliciteert direct op één (of meerdere) openstaande vacatures, óf je maakt een gratis profiel aan op onze website. In beide gevallen nemen we even contact met je op om elkaar wat beter te leren kennen. Daarna kun jij direct reageren op openstaande opdrachten of kunnen wij je vrijblijvend voorstellen bij interessante bedrijven uit de buurt voor bijvoorbeeld een vaste baan. Zo ligt jouw nieuwe uitdaging binnen handbereik!

Gratis inschrijven

Werken in Eersel

Eersel ligt midden in de Kempen aan de drukke A67 en is daarom een zeer interessante plek voor bedrijven om zich te vestigen. En dat is ook wel te zien! Eersel kent een grote bedrijvigheid in het centrum, maar ook in de naastgelegen bedrijventerreinen. Hier zijn organisaties in allerlei soorten branches terug te vinden: van techniek tot retail en van automotive tot finance. Een groot aantal bedrijven die wisselend op zoek zijn naar nieuw personeel die graag de handen uit de mouwen willen steken en hun hersenen willen laten kraken.

Bekijk alle vacatures in Eersel

 

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Eersel?

Omdat de diversiteit tussen bedrijven in Eersel zo groot is, kunnen wij ook zeer diverse vacatures aanbieden. Naast de verschillende branches en bijbehorende werkzaamheden, zijn de bedrijven ook wisselend op zoek naar personeel in bijvoorbeeld het weekend in de vorm van een bijbaan of vakantiewerk, of juist vast personeel in de vorm van een parttime of fulltime functie. Bekijk hieronder een greep van de sectoren waarin wij actief zijn!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Eersel

Door een gratis account aan te maken laat je ons en al onze aangesloten bedrijven weten dat jij op zoek bent naar een baan in Eersel. Vul je account aan met je gegevens, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je kunnen opnemen om alle mogelijkheden te bespreken. Laat daarnaast ook weten in welke sector(en) je interesses liggen, in welke regio je graag aan het werk zou willen gaan en of je op zoek bent naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan of startersfunctie. Een account aanmaken is altijd vrijblijvend en zodra je ergens aan de slag gaat is dit voor jou altijd kosteloos!

Inschrijven

Team Eersel staat voor je klaar!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Ons team staat voor je klaar om samen met jou te kijken naar alle mogelijkheden in de omgeving van Eersel! We stellen je graag voor bij diverse bedrijven met interessante vacatures, maar doen dit uiteraard altijd in overleg met jou. Ook als je nog vragen hebt kun je altijd bij ons terecht. We zijn bij elk aangesloten bedrijf persoonlijk langs geweest om goed te weten waar je terecht komt. Zo weten we je altijd meer te vertellen over de organisatie, zoals de sfeer, het team, doorgroeimogelijkheden en salaris. Wel zo fijn toch!

Schrijf mij gratis in