Uitzendbureau Dongen

De gaafste vacatures voor jongeren, studenten en starters in Dongen vind je hier! Van bijbanen tot startersfuncties, van kantoorwerk tot krachtwerk, van vereiste ervaring tot groentjes… Bij JAM uitzendbureau Dongen helpen wij jou bij het vinden van een baan die écht bij je past. Lees snel verder voor meer informatie of bekijk direct onze openstaande vacatures in Dongen en omgeving.

JAM uitzendbureau in Dongen

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie? Zoek dan niet verder, wij van uitzendbureau JAM gaan je hierbij gratis helpen! Al sinds 2012 zijn wij zes dagen in de week bezig om connecties te leggen tussen jongeren, studenten & starters en bedrijven. Zo hebben we al meer dan 2000 bedrijven in ons netwerk die op zoek zijn naar jong talent als jij! Weet je nog niet precies wat je wil? Geen probleem, je kan rustig een kijkje nemen tussen onze openstaande vacatures. Als je iets ziet wat interessant kan zijn voor je, kan je met één klik op de knop solliciteren voor de vacatures in Dongen. Wij doen er alles aan om jou met een goed gevoel naar je werk te laten gaan. En met alles bedoelen we ook echt alles. Zo kan je bij ons aangeven wanneer je wilt werken, hoeveel je wilt werken, hoeveel je wilt verdienen en in welke sector je aan de slag wilt gaan. Onze recruiters zullen vervolgens hun uiterste best doen om een baantje te vinden dat bij je past. Want alleen zo weten wij zeker dat jij plezier hebt in je werk!

Gratis inschrijven

 

Werken in Dongen

Dongen is een ontzettend gezellig en knus dorp midden in Noord-Brabant. Bovendien is de gemeente ideaal gelegen en sta je met de auto in een kwartiertje in Oosterhout en in een half uur in Tilburg of Breda. Wil je liever in de omgeving van Dongen blijven om te werken? Geen probleem, want met bedrijventerrein Tichelrijt ligt een nieuwe baan binnen handbereik! Op dit bedrijventerrein, ten zuiden van Dongen aan de andere kant van het kanaal, zijn zo’n 100 verschillende bedrijven gevestigd. De bedrijven in het oosten behoren voornamelijk tot het midden- en kleinbedrijf en meer dan de helft van de bedrijven in het westen hebben een nationale of zelfs internationale afzetmarkt. Ruim driekwart van de bedrijven valt onder de sectoren bouwnijverheid en groothandel. Een bijzondere, van oudsher aan de regio verbonden bedrijfstak, is de leerbewerking.

Bekijk alle vacatures in Dongen

 

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Dongen?

De regiomanagers en accountmanagers doen iedere dag hun stinkende best om zo veel mogelijk bedrijven te spreken. Met name bedrijven die op zoek zijn naar jongeren, studenten en starters. Er zijn steeds meer bedrijven op zoek naar jong talent, niet alleen voor (tijdelijke) fulltime banen, maar ook voor bijbaantjes. Bij JAM maakt het niet uit of je wel of geen ervaring of opleiding hebt, we proberen zo goed mogelijk te kijken naar wat jij leuk vindt en helpen je daarna aan het werk! Hieronder zie je verschillende soorten banen die we je aan kunnen bieden:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Dongen

Een carrièreswitch maken is niet makkelijk en kan grote veranderingen met zich mee brengen. Wij proberen je daarom zo goed mogelijk te helpen zodat jij iedere dag met een grote glimlach naar je werk gaat. Door hier een gratis account aan te maken profiteer jij helemaal gratis van onze diensten en sta je misschien volgende week al bij je nieuwe werkgever op de werkvloer!

Gratis inschrijven

Team Dongen staat voor je klaar!

Geen persoon is hetzelfde, waarom zou je als uitzendbureau in Dongen dan wel tientallen dezelfde vacatures uitzetten? Precies, dat snappen wij ook niet. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij je zoektocht naar een baan, nodigen we je altijd uit voor een kennismakingsgesprek. We inventariseren jouw wensen en kwaliteiten en gaan kijken of we een vacature hebben die hierbij aansluit. Vinden we dit niet? Dan gaan we voor je op zoek binnen ons netwerk van meer dan 2000 bedrijven. 

Kom met ons in contact

Ik zou graag vacatures van mijn bedrijf in Dongen op jullie site plaatsen, kan dat ook?

Natuurlijk! De krappe arbeidsmarkt levert voor veel bedrijven een personeelstekort op. Geen paniek, wij helpen u graag om actief onder de aandacht te komen bij de jongeren in Dongen. Zo kan u focussen op wat echt belangrijk is in uw bedrijf zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw personeel. U kunt nu in enkele minuten geheel vrijblijvend een profiel aanmaken op onze website. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen, zodat we elkaar we elkaar kunnen leren kennen en kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Uitzendbureau Dongen

Schrijf je in voor JAM uitzendbureau Dongen.

Gratis inschrijven