Uitzendbureau Culemborg

Op zoek naar een uitzendbureau in Culemborg? Bij JAM ben je aan het juiste adres voor vette jobs voor jongeren, studenten en starters! Ons jonge team staat klaar om jou persoonlijk te helpen met het vinden van de perfecte baan, maar je kan ook lekker zelf aan de slag door te solliciteren op onze openstaande vacatures.

JAM uitzendbureau in Culemborg

Hoi Culemborg! Wij zijn JAM, een team van 30 young professionals met een missie. Wij weten namelijk als geen ander hoe lastig het kan zijn om tijdens, na of zelfs zonder studie een passende baan te vinden. Want hoe weet je nou precies wat je wilt? En wat weet je nou écht over een organisatie als je de vacature hebt gelezen? Kortom, soms kan je wel wat extra hulp gebruiken. En daarom zijn wij er voor je! We hebben een hoop gave vacatures bij toffe werkgevers online staan, je kan een job-alert aanmaken, maar het liefste kijken wij gewoon even met je mee. Meld je gratis aan en laat de zoektocht beginnen!

Gratis inschrijven

Culemborg in je vrije tijd

Super leuk, een bijbaan, maar ook je vrije tijd is belangrijk! Uitklokken op werk, tentamens en projecten afgerond en nu genieten maar! In het centrum van Culemborg kan je lekker even ontladen. Gezellig winkelen, naar de bios of even een terrasje pikken. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd geld te kosten. Pak je fiets of scooter en rijd langs de Lek naar een gezellig plekje om te chillen, muziek te luisteren en lekker snacks te eten. Even alles uit je hoofd en dan weer vol nieuwe energie naar het volgende!

Bekijk alle vacatures in Culemborg

Onze vacatures in Culemborg

Onze vacatures zijn specifiek gericht op studenten, starters en young professionals. Perfect voor jou als je op zoek bent naar een flexibele bijbaan naast school, een parttime baan naast een deeltijd studie, een startersfunctie na het behalen van je diploma, leuk vakantiewerk óf een fulltime baan als je al wat ervaring hebt. En binnen deze doelgroep bieden wij van alles aan! Wat dacht je van een baan in de klantenservice of administratie? Of een lekkere actieve job in de logistiek of productie? Ook banen in de sales of inkoop kan je bij ons vinden. Kortom: voor ieder wat wils!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Culemborg

Kan jij wel wat extra hulp gebruiken tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Wij staan klaar om jou te helpen! Na het aanmaken van een gratis JAM profiel op de website, plannen we altijd graag een kennismakingsgesprek met je in. Dit duurt ongeveer 30 minuten en kan lekker online. Tijdens dit gesprek leren we elkaar wat beter kennen en kletsen we gezellig over jouw persoonlijke situatie, je studies, ervaringen, wat je wel en niet leuk vindt, je ambities, etc. Maar ook praktische zaken komen aan bod, zoals hoe ver je wilt reizen voor je nieuwe baan, hoeveel uur je wilt werken en wat je graag zou willen verdienen. Op basis van al deze informatie kunnen wij jou de best passende vacatures doorsturen en hoef jij alleen nog maar te kiezen waar je op sollicitatiegesprek wilt gaan! Super chill toch?

Gratis inschrijven

Team Culemborg staat voor je klaar!

Met JAM is jouw nieuwe uitdaging dichterbij dan je denkt! Check onze openstaande vacatures in Culemborg of maak een JAM-profiel aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures bij jou in de buurt! Spreken we je snel? :)

Check alle vacatures in Culemborg