Uitzendbureau Breda

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Breda en wil je wel wat extra hulp gebruiken van onze ervaren recruiters? Bij JAM uitzendbureau Breda staan wij dagelijks in contact met bedrijven uit de buurt die op zoek zijn naar jong talent. Zo kunnen wij je mooie job-voorstellen doen die passen bij jouw wensen. Ideaal toch? Lees hieronder meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

JAM uitzendbureau in Breda

Wij zijn JAM, een uitzendbureau in Breda voor studenten, starters en young professionals. Je kan ons zien als de schakel tussen werkzoekend jong talent én lokale bedrijven die op zoek zijn naar juniors. Omdat we dagelijks in contact staan met deze bedrijven, weten we hoe het er intern aan toe gaat, hoe de mensen zijn die er werken, wat voor sfeer er heerst én het belangrijkste: we zijn snel op de hoogte van nieuwe vacatures. De vacatures die aansluiten op jouw profiel, sturen we vrijblijvend naar je door. In de tussentijd kan je natuurlijk ook zelf neuzen tussen onze vacatures in Breda. Met deze combi kan jij binnen no time aan de slag!

Gratis inschrijven

Werken in Breda

Nergens zo gezellig als in het bourgondische Breda! En naast een heerlijk centrum vol gezellige terrassen en winkels, zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden op het gebied van werk. Waar je ook naar op zoek bent, je hebt in Breda erg veel kans om je droombaan te vinden. In het centrum van de stad, maar zeker ook op bedrijventerrein Rithmeesterpark of bijvoorbeeld op de woonboulevard. Wellicht hebben we ook connecties met een bedrijf bij jou om de hoek. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Meld je dan aan en we helpen je graag persoonlijk verder.

Bekijk alle vacatures in Breda

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Breda?

Bij JAM focussen we ons op vacatures voor studenten, starters en young professionals. Denk hierbij aan vacatures voor een bijbaan of vakantiewerk tijdens je studie, een startersfunctie als je net je diploma hebt behaald of een nieuwe fulltime job als je toe bent aan je tweede of derde stap in je carrière als young professional. Wat betreft sectoren hebben we een breed aanbod. Hieronder vind je een overzicht van de branches waarin wij veelal de meeste vacatures in Breda hebben.

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Breda

Mogen wij jou meehelpen in je zoektocht naar je nieuwe baan? Maak dan een gratis account aan op de website of solliciteer op een vacature die jou interessant lijkt. In beide gevallen nemen we contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek willen we jou graag beter leren kennen: je wensen en ambities, maar ook wat je echt niet wilt in een baan. Uiteraard leer jij ook jouw contactpersoon beter kennen. Dat werkt veel fijner in het vervolg! Tijdens het gesprek hebben we vaak al enkele vacatures die we graag aan je voor willen stellen. Uiteindelijk bepaal je altijd zelf of je bij een bedrijf langs wilt gaan voor een sollicitatiegesprek! Op deze manier hopen we samen met jou een mooie nieuwe job te regelen.

Gratis inschrijven

Team Breda staat voor je klaar!

Ben jij klaar voor je volgende uitdaging? Dan staat team Breda klaar om jou te helpen! Laat ze weten waar je naar op zoek bent en ze vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die wij momenteel voor jou in Breda hebben. Zo kan jij een goede beslissing maken en binnen no time aan de slag! Dus waar wacht je nog op? 

Gratis inschrijven