Uitzendbureau Boxtel

Ben je op zoek naar een leuke baan in de buurt en wil je daarin graag geholpen worden? Dan ben je bij uitzendbureau JAM Boxtel aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk aan bedrijven in Boxtel en omgeving, kunnen wij je goed helpen bij het vinden van een baan die echt bij je past!

JAM uitzendbureau in Boxtel 

Wij zijn JAM, een uitzendbureau in heel Nederland! Het is onze missie om studenten, jongeren en starters in Boxtel en omgeving te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Je kan bij ons uitzendbureau Boxtel terecht voor bijbanen, vakantiewerk, fulltime en parttime functies en starterfuncties. Uitzendbureau JAM Boxtel heeft banen in verschillende branches. Denk hierbij aan vacatures in de vakgebied logistiek, horeca, administratie of productie. Weet je niet wat bij je past? Dan kan je gratis een account aanmaken. Op die manier kunnen we contact met je opnemen en samen met jou kijken of er een bedrijf is dat past bij jouw profiel! 

Heb je al enige jaren ervaring? Geen probleem! Ook dan kijken we graag met je mee welke volgende stap het beste bij je past. Dat doen we altijd door middel van een kennismakingsgesprek waarin wij iets meer over onze werkwijze vertellen en jij kan uitleggen waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens gaan wij in ons netwerk én daarbuiten op zoek naar vacatures bij jou in de buurt die daar naadloos op aansluiten. Dat scheelt jou weer een hoop motivatiebrieven schrijven!

Bekijk alle vacatures in Boxtel

Werken in Boxtel

Boxtel ligt te midden van de Brabantse driehoek: Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Daarom sta je altijd binnen een kwartier met het openbaar vervoer of auto in het midden van één van deze steden. Dat maakt Boxtel een zeer interessante plek voor een hoop bedrijven. Zo telt het industrie terrein van Boxtel meer dan 200 bedrijfsvestigingen. Ook in het centrum kan je terecht voor banen in bijvoorbeeld de horeca of retail. Aan werkgelegenheid dus geen gebrek!

Beschikbare vacatures in Boxtel

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Boxtel?

JAM uitzendbureau Boxtel heeft vacatures in diverse branches! Ben je bezig met een opleiding en wil je graag je kennis in de praktijk brengen? Of heb je al werkervaring in een specifieke branche? Bij uitzendbureau Boxtel weten we dat iedereen verschillend is en graag in diverse sectoren aan de slag wil. Daarom willen we ons aanbod zo breed mogelijk houden om iedereen van dienst te kunnen zijn. Bekijk hieronder de branches waarin wij jou kunnen helpen aan je volgende baan!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

 

Aanmelden uitzendbureau Boxtel

Op zoek naar een leuke baan die bij je past? Wij helpen je graag met het vinden van een baan! Na het aanmaken van een gratis account, plannen we graag een afspraak met je in om je wat beter te leren kennen. Op die manier kunnen we samen met jou kijken of een bedrijf is dat past bij jouw profiel. Aan de hand daarvan kunnen wij je voorstellen bij verschillende bedrijven bij jou in de buurt!

Gratis inschrijven

Team Boxtel staat voor je klaar!

Ons team in Boxtel staat voor je klaar om jou te helpen bij het zoeken naar een leuke baan. Zij staan elke dag in contact met allerlei bedrijven in Boxtel en omgeving en zijn daarom als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures. Ook is team Boxtel bij elke bedrijf langs geweest, zo kunnen we je alles vertellen over de sfeer, de team en de cultuur. Dat vinden wij namelijk belangrijk om te weten bij het maken van een goede match. 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?  Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag.

Meld je aan

Ik wil de vacature(s) van mijn bedrijf in Boxtel op jullie site!

Is uw bedrijf gevestigd in Boxtel en bent u op zoek naar jong talent uit de buurt? Dan bent u bij JAM aan het juiste adres! Elke dag staan wij in contact met jongeren, studenten en starters uit Boxtel en omgeving die op zoek zijn naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan in de buurt. Of u nou op zoek bent naar tijdelijke of vaste medewerkers, fulltimers of parttimers, vakantiekrachten of weekendhulpen. We kijken samen met u welke kandidaten het beste passen binnen uw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden en de beschikbare kandidaten uit regio Boxtel? Maak dan een gratis bedrijfsprofiel aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Uitzendbureau Boxtel

Schrijf je in voor JAM uitzendbureau Boxtel.

Schrijf je in bij JAM