Uitzendbureau Bladel

De plek waar het voor JAM allemaal begon. Sinds 2012 zijn wij een actief uitzendbureau in Bladel en de rest van de Kempen, maar ook voor banen in heel Nederland kan je bij ons aankloppen. Je kan bij ons terecht voor zeer diverse banen: van bijbaan tot startersfunctie, van techniek tot klantenservice, van banen voor HBO alumni tot banen waar geen opleiding vereist is. Benieuwd naar alle vacatures bij jou in de buurt? Check dan de openstaande vacatures in Bladel!

JAM uitzendbureau in Bladel

Hoi! En voor als je ons nog niet kent: aangenaam, wij zijn JAM uitzendbureau Bladel. In 2012 opgericht en vandaag de dag nog steeds in contact met ontzettend veel bedrijven in de omgeving van Bladel: grote, kleine, lokale, internationale, creatieve, technische en nog veel meer. Één ding hebben zij allemaal gemeen: ze zijn op zoek naar jong en gemotiveerd talent uit de buurt. En daar hebben ze ons voor ingeschakeld.

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie? Dan brengen wij je graag in contact met het bedrijf dat bij jou past! Je kan op twee manieren op zoek gaan naar een baan: óf je solliciteert online op een openstaande vacature óf je maakt een vrijblijvend account aan op onze website. In beide gevallen nemen we contact met je op om je wat beter te leren kennen en kijken we samen welke functies en bedrijven goed bij je zouden passen. Wie weet kan jij binnenkort al aan de slag!

Werken in Bladel

In en rondom Bladel zijn een hoop interessante organisaties te vinden! Zowel grote en internationale organisaties als kleinere MKB-bedrijven met een regionale afzetmarkt. Bedrijven die producten in de technische branche produceren tot bedrijven in de dienstverlening. Kortom: wat je ook gestudeerd hebt of waar je interesses ook liggen. In Bladel liggen kansen voor iedereen!

Vacatures in Bladel

 

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Bladel?

JAM uitzendbureau Bladel heeft vacatures in de meest uiteenlopende branches. Ben je op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan of wil je lekker even je hoofd leegmaken tijdens je vakantiebaan? Ben je op zoek naar een parttime functie of een nieuwe fulltime uitdaging? Waar je ook naar op zoek bent en welke branche jou ook het meeste aanspreekt, wij helpen je graag bij het vinden van je droombaan! Bekijk hieronder de sectoren waarin wij het meeste actief zijn én check direct onze openstaande vacatures in Bladel en omgeving.

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Bladel

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan direct alle openstaande vacatures in Bladel. Kan je niet vinden waar je naar op zoek bent of heb je een specifieke wens? Maak dan een gratis JAM profiel aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en ambities te bespreken.

Gratis inschrijven

Team Bladel staat voor je klaar!

Is iets niet helemaal duidelijk, heb je nog vragen of ben je op zoek naar een specifieke baan? Bel, app of mail ons en wij zullen je helpen! Daarnaast kunnen wij je ook altijd meer vertellen over een bepaalde vacature, mocht je daar nog vragen over hebben. Wij zijn namelijk bij elk bedrijf langs geweest dat een vacature op onze website heeft geplaatst en kunnen je daarom altijd meer vertellen over de sfeer, het team en de cultuur binnen de organisatie. In onze ogen net zo belangrijk als de functie! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jou? Team Bladel staat voor je klaar!

Ik wil de vacature(s) van mijn bedrijf in Bladel op jullie site!

Bent u op zoek naar personeel om tijdelijke drukte op te vangen of om openstaande vacatures te vervullen? Bij JAM bent u aan het juiste adres om uw bedrijf kenbaar te maken onder jong talent uit de buurt! Wilt u uw vacature op onze website gepromoot hebben. Maak dan een gratis bedrijfsaccount aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden voor bedrijven

Uitzendbureau Bladel

Schrijf je in voor JAM uitzendbureau Bladel

Schrijf mij in