Uitzendbureau Asten

Hé jij daar! Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan in Asten? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk de leukste vacatures in Asten en omgeving voor jou op een rijtje gezet. Omdat wij al enkele jaren actief zijn in deze regio, hebben wij intussen een groot netwerk van bedrijven opgebouwd. Kan je momenteel geen vacature vinden die bij je past? Niet getreurd! Ook dan stellen we je graag vrijblijvend voor aan bedrijven die op zoek zijn naar jong talent zoals jij.

JAM uitzendbureau in Asten

Bij uitzendbureau JAM Asten heb je ruime keuze in banen in Asten. Wij zijn gespecialiseerd in werk voor jongeren, studenten en starters en het is onze missie om deze jonge generatie te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Waar ben jij naar op zoek? Een leuke bijbaan of vakantiewerk? Een parttime baan naast je studie om relevante werkervaring op te doen? Heb je al enkele jaren werkervaring en ben je toe aan die volgende fulltime stap? Of heb je misschien pas net je diploma op zak en ben je op zoek naar een startersfunctie? Wij helpen je graag bij het zoeken van een passende baan in de buurt! Bekijk direct al onze vacatures in Asten of maak een gratis account aan om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures die aansluiten bij jouw profiel.

Gratis inschrijven

 

Werken in Asten

In Asten zijn een heel aantal bedrijven en ondernemingen te vinden die samen zorgen voor een prima werkgelegenheid in de regio. Aan de andere kant van Kanaaldijk Noord ligt het bedrijventerrein Asten – Someren, waar ontzettend veel interessante organisaties zijn gevestigd. Allemaal werkzaam in een verschillende branche, van metaal tot automotive, van logistiek tot evenementen, etc. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal op zoek zijn naar lokaal, jong talent en dat is precies de reden waarom ze ons hebben ingeschakeld. Daarom zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures in Asten!

Bekijk alle vacatures in Asten

 

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Asten?

Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je bij het realiseren van jouw droombaan! Wil je graag een flexibele bijbaan, een parttime baan in dezelfde richting als je studie of een uitdagende startersfunctie? Bekijk hieronder de verschillende branches waarin wij gespecialiseerd zijn:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Asten

Ben jij benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze vacatures in Asten of maak een gratis JAM profiel aan om als eerste op de hoogte te blijven van binnenkomende vacatures bij jou in de buurt. We maken graag kennis met je!

Gratis inschrijven

 

Team Asten staat voor je klaar!

Bij JAM uitzendbureau Asten staan jouw wensen en ambities voorop! Middels een kennismakingsgesprek willen wij je graag beter leren kennen, zodat we gerichter op zoek kunnen gaan naar een baan die bij je past. Naast dat wij actief voor jou op zoek gaan naar een nieuwe job, kan je jezelf ook beschikbaar maken in onze Talentenbank. Daarmee wordt jij direct zichtbaar voor al onze aangesloten bedrijven in Asten en omgeving! Zij kunnen vervolgens eenvoudig contact met je leggen om een sollicitatiegesprek in te plannen. Dat zal jouw zoektocht enorm doen versnellen!

Kom in contact met ons

 

Ik wil de vacature(s) van mijn bedrijf in Asten op jullie website!

Komt u momenteel handen tekort en bent u op zoek naar tijdelijke of vaste medewerkers? JAM is hét uitzendbureau in Asten dat jou helpt om je vacatures onder de aandacht te brengen van jong talent in de omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in weekendhulpen, vakantiekrachten, parttimers en fulltimers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een gratis bedrijfsprofiel aan. 

Uitzendbureau Asten

Schrijf je in voor JAM uitzendbureau Asten

Gratis inschrijven