Tussenjaar

Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan gedurende jouw tussenjaar?

Tussenjaar

Heb je dit jaar een tussenjaar of stroom je in februari pas in? Of heb je nog één of twee vakken die je moet afronden en zou je daarnaast wel wat werkervaring willen opdoen?

Dan is JAM ideaal voor je! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van tussenjaar banen voor jongeren en studenten. Omdat wij in contact staan met meer dan 2000 bedrijven in de regio's Noord-Brabant, Amsterdam, Limburg en Utrecht kunnen we jou op basis van wat jij wil heel interessante tussenjaar banen voorstellen. Dit kan bijvoorbeeld vast bij één werkgever of je gaat aan de slag bij verschillende bedrijven om uit te zoeken wat je nou écht leuk vindt.

We zijn actief in verschillende steden en dorpen in Nederland en helpen je graag bij het vinden van een goedbetaalde baan tijdens je tussenjaar. JAM heeft een database vol vacatures, zowel fulltime als parttime, maar ook voor een vakantiebaan, voor een tussenjaar of voor een bijbaan.

Even kletsen?

Onze collega's leren je graag beter kennen om je zo te helpen in je zoektocht naar een baan tijdens je tussenjaar. Lekker makkelijk door middel van een videocall.

Kom in contact met JAM

1. Schrijf jezelf online in. Dat is helemaal gratis! Laat je gegevens achter, je beschikbaarheid, hoeveel je ongeveer zou willen werken en wat voor werk je zou willen doen.

2. Vervolgens neemt één van onze recruiters contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat doen wij om jou beter te leren kennen, zodat we sneller een baan kunnen vinden die echt bij je past. Ook krijg jij zo een beter beeld van ons en kun je nog vragen stellen als iets niet helemaal duidelijk is. 

3. Vervolgens gaan wij aan de slag om een leuke baan voor jou te vinden! Deze leggen we altijd eerst aan jou voor, zodat je zelf een keuze kan maken welke baan jou het leukste lijkt. Misschien wil je wel een combinatie van meerdere banen, om werkervaring op te doen in verschillende branches! 

Gratis inschrijven

Wat voor banen hebben jullie die ik tijdens mijn tussenjaar kan doen?

Via JAM kan je aan de slag in allerlei verschillende branches. Dat ligt er natuurlijk maar net aan waar jij geïnteresseerd in bent. Voorbeelden van banen via JAM:

✓ Administratief werk (zoals het invoeren van klantgegevens of het vertalen van teksten)

✓ Callcenter / Klantenservice werk (zowel inbound als outbound, en van voetbalwebshops tot aan een uitgever van tijdschriften)

✓ Magazijnwerk (orderpicken, pakketten verzendklaar maken of ander magazijnwerk)

✓ Productiewerk (zoals chocolade inpakken, speelgoed labelen of het helpen in de productie van een technisch bedrijf)

✓ Horeca of catering (werken in de afwas, in de bediening of in de keuken van een gezellig restaurant)

✓ Schoonmaakwerk (ramen wassen of poetsen bij bedrijven)

✓ Tuinbouw (echte professionals helpen bij het aanleggen van de mooiste tuinen of aan de slag bij een boomkwekerij)

✓ Zorg (ervoor zorgen dat mensen in een zorgtehuis een fijne dag hebben, door te poetsen, koffie te zetten, spelletjes te spelen, enz.)

✓ Detailhandel (helpen in een winkel of bijvoorbeeld bij de slager of de bakker)

✓ Techniek (ervoor zorgen dat machines weer werken als deze kapot zijn, sleutelen aan auto's of andere technische werkzaamheden)

✓ En nog veel meer!

Check alle vacatures hier

Werkervaring opdoen en geld verdienen tijdens je tussenjaar?

Meld je dan vandaag nog aan via de onderstaande link en wij zorgen ervoor dat je meerdere vacatures hebt om uit te kiezen!

Gratis inschrijven