Review: wat vindt Verhoef Digital Print van JAM?

Benieuwd naar wat andere bedrijven over JAMwerkt zeggen? Lees hier het verhaal van Jan Verhoef, eigenaar en commercieel directeur bij Verhoef Digital Print Company.

🕔 2 min leestijd

Jan Verhoef / Eigenaar en Commercieel Directeur
Verhoef Digital Print Company


Mijn naam is Jan Verhoef en ik ben samen met mijn broer eigenaar van Verhoef Digital Print Company in Veldhoven. Al ruim 60 jaar is ons familiebedrijf leverancier van hoogwaardig en duurzaam drukwerk aan bedrijven en organisaties in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Wij zijn een digitaal printbedrijf in de ruimste zin van het woord: zo leveren wij o.a. puzzels voor in het onderwijs, winkelinrichtingen, wanddecoraties en nog veel meer.

Wij zijn nu ongeveer twee jaar aangesloten bij JAM. We hadden toentertijd vacatures openstaan waar we zelf moeite mee hadden om deze in te vullen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar jonge instromers, omdat zij frisse en nieuwe inzichten hebben en nog redelijk kneedbaar zijn. Ik ben toen getipt door een bevriende relatie over JAM. Hij was erg lovend en tevreden over de samenwerking, waardoor ik direct contact met ze heb opgenomen.

In de jaren daarna heb ik dat zelf ook mogen ervaren! Ik heb nu sinds kort contact met de nieuwe regiomanager van Veldhoven, Stijn Lepelaars, en ben erg tevreden over deze samenwerking. Hij is accuraat en ik krijg altijd een snelle reactie op openstaande vragen. Daarnaast beschouw ik JAM als een betrouwbare organisatie, wat ik uiteraard erg fijn vind werken.

Ten slotte ben ik ook zeer te spreken over de kandidaten die door Stijn worden aangedragen. We hebben momenteel twee fulltimers via JAM in dienst. Volgende week begint een nieuwe collega met zijn proefdag. Ik ben benieuwd, maar heb er alle vertrouwen in!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Bij JAMwerkt zijn wij al jarenlang iedere dag bezig met de connectie leggen tussen jongeren en bedrijven. Hierdoor hebben we een database op kunnen bouwen van meer dan 2.500 jongeren en meer dan 1.000 bedrijven. Als wij een relatie zien tussen uw eisen en één van onze jongeren zullen wij er voor zorgen dat deze persoon bij u terecht komt! Hierbij kijken we niet alleen naar kwalificaties, maar ook naar cultuur en karakter. Door hier vrijblijvend een bedrijfsaccount aan te maken nemen wij zo snel mogelijk contact met je op zodat we samen kunnen kijken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. 

Kom maar op met die perfecte kandidaat

Share deze pagina: