Review: wat vindt Toi-Toys International van JAM?

Benieuwd naar wat andere bedrijven over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Bart Fiers, Sr. Logistiek Manager bij Toi-Toys International.

🕔 5 min leestijd

Bart Fiers / Sr. Logistiek Manager
Toi-Toys International


Mijn naam is Bart en ik ben Sr. Logistiek Manager bij Toi-Toys in Eindhoven. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle logistieke processen binnen ons bedrijf, zowel intern als extern.

Toi-Toys International kan je het beste omschrijven als een groothandel in speelgoed. Wij importeren speelgoed vanuit Azië en distribueren deze vervolgens naar klanten in Nederland, Europa en ver buiten Europa. In Nederland zie je onze producten voornamelijk liggen in winkels als Action, Wibra, Kruidvat en Big Bazar. Je snapt dan ook wel dat we het rond deze tijd van het jaar erg druk hebben!

Drie maanden geleden kregen we ineens een spoedklus in het weekend. We werkten toentertijd al samen met twee andere uitzendbureaus, maar het was op zo’n korte termijn én in het weekend niet mogelijk om snel extra hulp te regelen. Ik kom zelf uit de Kempen, dus had hier en daar al wel eens van JAM gehoord. Ik wist dat JAM goed aangeschreven stond en veel met studenten werkte, dus ik belde ze direct op om te kijken of er iets op korte termijn geregeld kon worden. Die zaterdag stonden er vier JAM’ers klaar om aan de slag te gaan. Super!

Ook over de keren daarna ben ik erg tevreden. Aangezien de JAM’ers over het algemeen wat jonger zijn, is het prijstechnisch natuurlijk erg interessant. Een nadeel van deze doelgroep is natuurlijk dat ze doordeweeks naar school gaan en vaak alleen in de avonden of in het weekend beschikbaar zijn. Daar moet je planning wel op aansluiten. Maar daarnaast ben ik erg verheugd met onze samenwerking: ze werken hard en zijn netjes op tijd. Complimenten!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bijbanen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak hier een gratis bedrijfsaccount aan!

Ik ben op zoek naar medewerkers

Share deze pagina: