Review: wat vindt Tinnemans Medical Design van JAM?

Benieuwd naar wat andere bedrijven over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Paul Tinnemans, eigenaar van Tinnemans Medical Design.

🕔 5 min leestijd

Paul Tinnemans / Eigenaar
Tinnemans Medical Design BV


Mijn naam is Paul Tinnemans en ik ben eigenaar van het bedrijf Tinnemans Medical Design BV in Someren. Kort gezegd zijn wij een interieurbouwbedrijf gespecialiseerd in de medische sector, voornamelijk gericht op ziekenhuizen. Maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat. We zijn ook een afbouwbedrijf, deurenfabriek en heel af en toe doen we naast ziekenhuizen ook zaken met dierenartsen.

Ik ben in 2003 gestart met Tinnemans Medical Design. We waren toen in totaal met z’n vijfen: mijn vader, mijn vrouw en twee man in de werkplaats. Inmiddels zijn we gegroeid naar een MKB met 24 werknemers in dienst. Ikzelf ben verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsleiding, verkoop, calculatie en meer. Een veelzijdig takenpakket dus!

Door de jaren heen hebben we periodes meegemaakt waarin goede mensen voor het oprapen lagen, maar ook periodes waarbij ik meer bezig ben om het bedrijf te verkopen aan de sollicitanten. Eigenlijk zoals de arbeidsmarkt ook vandaag de dag in elkaar steekt. Het is nu volledig de omgekeerde wereld. En daar kan ik uiteraard alle hulp bij gebruiken, zoals die van JAM.

In juni 2017 ben ik voor het eerst in contact gekomen met JAM via een kennis van mij. Zij werkte al samen met JAM en was er erg over te spreken. Via haar heeft Joris Raaijmakers zich aan mij voorgesteld, die ik kan omschrijven als een zeer enthousiast tussenpersoon. We maakten kennis en Joris is eigenlijk meteen in onze samenwerking gedoken.

Tot nu toe ben ik erg tevreden over onze samenwerking! Ook over de kandidaten die Joris hier heeft voorgesteld ben ik erg te spreken. Er zijn in totaal drie JAM’ers bij ons aan de slag gegaan. Alle drie de kandidaten waren direct een schot in de roos en zijn vandaag de dag nog steeds bij ons in dienst. Ik zou JAM daarom zeker aanraden bij andere bedrijven!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van fulltimers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak hier een gratis bedrijfsaccount aan!

Ik ben op zoek naar personeel

Share deze pagina: