Review: wat vindt Best Wool Carpets van JAM?

Benieuwd naar wat andere bedrijven over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Ruud Hendriks, productieleider bij Best Wool Carpets.

🕔 2 min leestijd

Ruud Hendriks / Productieleider
Best Wool Carpets


Mijn naam is Ruud Hendriks en ik ben productieleider bij Best Wool Carpets. Wij zijn een b2b-bedrijf gericht op het maken van tapijt en carpetten van wol. De grootste landen waarnaar wij exporteren zijn de UK, Australië, Nieuw-Zeeland en de VS. Als productieleider binnen Best Wool Carpets stuur ik ongeveer twintig man in de productie aan. Daarnaast draag ik zorg voor onze machines, zodat wij de groei die wij nu doormaken in de toekomst door kunnen blijven zetten.

Ik ben nu ongeveer een half jaar werkzaam bij Best Wool Carpets. Ik was in het begin niet tevreden met de uitzendbureaus waarmee wij toentertijd werkten en kreeg van mijn leidinggevende te horen dat ik JAM ook wel eens kon proberen. Blijkbaar had Best Wool Carpets in het verleden namelijk ook wel eens iemand via JAM ingehuurd en dat was toen prima bevallen. Zodoende hebben wij samen de draad weer opgepakt.

Ik vind de samenwerking met JAM in vergelijking met andere uitzendbureaus die we hebben gehad erg prettig. Voornamelijk het contact met Jan verloopt erg soepel. Je merkt dat hij nog jong is, maar dat communiceert wel lekker. Daarnaast levert Jan gewoon wat ik vraag en daar gaat het uiteindelijk altijd om. JAM komt met het juiste personeel op het juiste moment.

JAM is eigenlijk nog niet zo bekend in de bedrijvenwereld. Iedereen in mijn omgeving stapt meteen naar de meer bekende uitzendbureaus om vlug personeel te regelen. Ik vind persoonlijk het contact met een kleiner bureau veel fijner werken. Ik ervaar het als persoonlijker en merk dat JAM iets flexibeler is dan de grotere bureaus, die zich vaak nog aan protocollen moeten houden. Wat dat betreft is JAM voor mij een schot in de roos!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van uitzendkrachten? Neem hier dan vrijblijvend contact met ons op of maak hier een gratis bedrijfsaccount aan!

Share deze pagina: