Review: Thijs, inpakker bij Van Ham Chocolaterie

🕔 5 min leestijd

Thijs / inpakker
Van Ham Chocolaterie


Mijn naam is Thijs, ik ben 18 jaar en werk nu ongeveer vijf maanden bij Van Ham Chocolaterie. Ik werk hier meestal twee keer in de week: donderdagavond en zaterdag heel de dag. Mijn werkzaamheden zijn vrij divers: de ene dag sta ik chocolade in te pakken en de andere dag vouw ik dozen, zodat de andere productiemedewerkers de rest van de week vooruit kunnen.

Het baantje waar ik via JAM aan ben gekomen is mijn eerste baan. Ik was op een dag aan het zoeken naar wat vacatures in de buurt toen ik JAM voorbij zag komen. Na een kijkje op de website heb ik me aangemeld. Ik werd de volgende dag al uitgenodigd door Jan om op een kennismakingsgesprek te komen. Dit gesprek werd gewoon in mijn woonplaats gehouden, dat was erg prettig. Vervolgens heeft hij me voorgesteld bij Van Ham Chocolaterie en zo ben ik hier terecht gekomen. Al één week nadat ik me online had aangemeld stond ik hier op de werkvloer. Dat dit zo snel ging vond ik erg fijn.

Ik heb tijdens mijn zoektocht naar een baan ook bij een ander uitzendbureau gekeken. Ik vond het echter vrij onoverzichtelijk wat er precies van mij verwacht werd en wat ze te bieden hadden. Bij JAM is het gewoon eenvoudig en ze kunnen je snel aan het werk zetten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin dacht dat ik erg afhankelijk van het uitzendbureau zou zijn. Dat is echter helemaal niet het geval. Omdat het bij JAM zo persoonlijk is, wordt er ook echt gekeken naar wat ik wil. Ik heb hier echt iets te zeggen over waar ik terecht kom, wat ik wil en wat mijn wensen zijn.

Ik heb nu niet heel veel contact meer met Jan. Als ik meer wil werken kan ik dat hier bespreken en dan geef ik aan Jan door dat ik meer ga werken. Hij zet het dan in mijn agenda en zorgt er voor dat er automatisch een werkbriefje voor me klaar staat. Ook als ik vragen heb over iets dan krijg ik hier snel en duidelijk antwoord op, dus daar ben ik erg tevreden over. Het leukste aan mijn baantje bij Van Ham Chocolaterie vind ik de gezellige sfeer. Ik werk met mensen van mijn leeftijd en de arbeidsomstandigheden zijn hier prima. Daarnaast vind ik het fijn dat ze hier zo flexibel zijn. Als ik een keer niet kan werken is dat hier geen probleem en als ik een keer meer wil werken kan dat ook bijna altijd.

Ik zou JAM aan de ene kant wel en aan de andere kant niet aanraden bij andere jongeren. Ik denk dat het hierbij belangrijk is om te kijken naar wat je wil. Persoonlijk vind ik het fijn dat alles voor me geregeld word. JAM heeft na het inventariseren van mijn wensen voor mij contact opgenomen met Van Ham Chocolaterie en heeft me hier voorgesteld. Dat vind ik zelf heel fijn. Ik kan me echter ook voorstellen dat iemand anders het liever zelf regelt en zelf op zoek gaat naar werk. Dan kan je beter niet de hulp van een uitzendbureau inschakelen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Bij JAM zijn we iedere dag druk bezig om de leukste vacatures bij jou in de regio te zoeken. Omdat wij dagelijks in contact staan met bedrijven worden wij als een van de eersten op de hoogte gesteld als er een leuke vacature vrij komt. Zo hebben wij door de jaren heen al meer dan 2.500 jongeren, studenten en starters geholpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. De ruim 1.000 bedrijven die bij ons ingeschreven staan zijn nog altijd op zoek naar jong talent zoals jij! Door je hier gratis in te schrijven kan jij profiteren van de diensten die we aanbieden en maak je jezelf herkenbaar bij al deze bedrijven. Misschien sta jij net als Thijs volgende week al op de werkvloer bij je nieuwe werkgever?

Ik ben klaar voor een nieuwe baan!

Share deze pagina: