Review: Selvija en Brenda, junior planners bij Nunner Logistics

Benieuwd naar wat andere jongeren over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Selvija en Brenda, beiden fulltime logistiek medewerkster bij Nunner Logistics.

🕔 5 min leestijd

Brenda / Junior Planner
Nunner Logistics


Mijn naam is Brenda, ik ben 24 jaar en ik kom uit Helmond. Ik werk nu sinds een half jaar bij Nunner Logistics als Junior planner. In deze functie ondersteun ik de planners, plan ik orders in en zorg ik voor een juiste facturatie. Dat doe ik niet alleen voor de logistiek in Nederland, maar ook de rest van de Benelux, UK, Duitsland en Scandinavië. Best een internationale functie dus!

Hiervoor heb ik eigenlijk altijd op de klantenservice gewerkt, maar op een gegeven moment wilde ik graag een meer uitdagende functie in de administratie. Binnen het bedrijf waar ik toentertijd werkte kreeg ik daar helaas de kans niet voor. In de tijd daarna heb ik veel verschillende uitzendbureaus geprobeerd, maar ook zij kwamen telkens met hetzelfde werk terug…

Na verloop van tijd liep ik tegen JAM aan en meldde me aan op de website. Kort daarna nam Joris (regiomanager Helmond – de Peel) contact met me op en planden we een kennismakingsgesprek in. Joris begreep mijn situatie en dat was de eerste keer dat ik me echt serieus genomen voelde. Het was een prettig gesprek en Joris heeft me diezelfde dag nog voorgesteld bij Nunner Logistics. De dag erna kon ik daar op gesprek komen en in de middag hoorde ik dat ik aangenomen was! Zo goed en snel was ik nog nooit geholpen!

Ik zou JAM zeker aanraden als je op zoek bent naar een andere baan. Naast dat je de kans hebt om ontzettend snel ergens anders aan de slag te gaan, wordt er ook echt naar je geluisterd. Je wordt serieus geholpen en ze vinden een baan die voldoet aan je wensen en echt bij je past.

Selvija / Assistent planner
Nunner Logistics


Mijn naam is Selvija, ik ben 26 jaar en ik kom uit Venlo. Ik werk nu sinds een week als assistent planner bij Nunner Logistics in Helmond! Dat betekent dat ik al het voorbereidende werk doe voor de planners. Ik moet natuurlijk nog veel leren en wennen aan mijn nieuwe werkplek, maar tot nu toe bevalt het me goed!

Het bedrijf waar ik voorheen werkte werd verkocht, waardoor ik op zoek moest naar een nieuwe baan. Ik ben toen, zoals vele anderen, gaan zoeken op Indeed naar openstaande vacatures in de omgeving van Helmond. Zodoende kwam ik terecht bij een vacature die JAM online had gezet. Nadat ik had gesolliciteerd, nam Joris (regiomanager Helmond – de Peel) contact met mij op en planden we een kennismakingsgesprek in.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertelde ik meer over mezelf, waar ik precies naar op zoek was en dat ik graag een baan wilde vinden in de omgeving van Helmond. De vacature waar ik op had gesolliciteerd was helaas al ingevuld, maar Joris wist meteen dat Nunner Logistics op zoek was naar een werknemer zoals ik! Hij heeft mij daarom direct voorgesteld en binnen de kortste keren kon ik aan de slag!

Ook op zoek naar een startersfunctie als Selvija en Brenda? Bekijk dan onze openstaande vacatures!

Share deze pagina: