Review: Pleun, Technisch DTP‘er bij Verhoef Digital Print Company

Benieuwd naar wat andere starters over JAMwerkt zeggen? Lees hier het verhaal van Pleun, Technisch DTP'er bij Verhoef Digital Print Company.

persoon
🕔 2 min leestijd

Pleun / Technisch DTP’er
Verhoef Digital Print Company


Mijn naam is Pleun, ik ben 23 jaar en sinds een maand werkzaam bij Verhoef Digital Print Company. Mijn functie hier is technisch DTP’er. Dat houdt in dat ik de bestanden opmaak die door bedrijven aangeleverd worden, zodat deze geprint kunnen worden. Ik doe dus eigenlijk de voorbereidende werkzaamheden voor de productieafdeling.

Hiervoor heb ik gewerkt als styling- en baliemedewerkster bij een interieurwinkel, maar dat sloot niet aan bij de opleiding die ik heb gedaan. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar ander werk. Ik weet nog goed dat ik het erg moeilijk vond om een leuke, nieuwe baan te vinden. Er waren ook niet zo veel vacatures voor beginnende DTP’ers. Een goede vriendin heeft mij toen getipt om eens een kijkje te nemen bij JAM. JAM is namelijk gericht op starters zoals ik, waardoor zij wellicht wel leuke vacatures voor mij hadden.

Ik ben toen eigenlijk meteen een vacature tegengekomen die in mijn straatje pastte! Ik solliciteerde online en kreeg dezelfde dag nog een bericht van Stijn (regiomanager Veldhoven). We spraken af voor de dag erna om elkaar beter te leren kennen en zodat hij mij gerichter kon helpen bij het zoeken naar een startersfunctie. Niet lang daarna kon ik al aan de slag bij Verhoef. Super!

Ik zou JAM zeker aanraden bij andere jongeren van mijn leeftijd die net afgestudeerd zijn en op zoek zijn naar een baan. Ik merkte zelf dat op Indeed veel vacatures stonden voor functies waarvoor je al veel jaren werkervaring moest hebben. Bij JAM hebben ze alleen vacatures voor jongeren, studenten en starters die net zijn afgestudeerd of met iets minder werkervaring. Veel makkelijker zoeken dus!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?
Doordat wij ons alleen op jongeren richten bieden wij geen vacatures aan waarvoor je ervaring moet hebben, juist niet! Voor jongeren, studenten en starters is dit dus ideaal om de volgende stap op de arbeidsmarkt te kunnen zetten. Bekijk hier de startersvacatures die we aanbieden of maak hier een gratis profiel aan. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om te kijken hoe wij jou kunnen helpen!

Ik ben klaar voor de volgende stap

Share deze pagina: