Review: Niels, horecamedewerker op Eindhoven Airport

Benieuwd naar wat andere jongeren over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Niels, horecamedewerker op Eindhoven Airport.

🕔 3 min leestijd

Niels / horecamedewerker
Eindhoven Airport

Ik ben Niels, ik ben 17 jaar en ik woon in Best. In mijn vrije tijd ga ik graag hockeyen en iets met vrienden doen. Ik ben nu ongeveer anderhalve maand werkzaam als horecamedewerker op Eindhoven Airport. Mijn werkzaamheden hier variëren iedere dag: zo sta ik vandaag bijvoorbeeld bij de sappen terwijl ik gisteren bij de broodjes stond.

Naast mijn baantje op Eindhoven Airport werk ik in de op- en afbouw van evenementen. Omdat ik iets zocht wat ik naast dit werk kon doen, had ik een flexibele werkgever nodig. Mijn zusje werkt ook bij JAM en ik weet van haar dat ze precies aan kan geven wanneer ze wil werken. Dat is ook de reden dat ik hier gesolliciteerd heb.

De combinatie van het werken bij festivals en werken op Eindhoven Airport vind ik heel fijn. Met het op- en afbouwen van de evenementen maak je lange dagen en ben je fysiek zwaar werk aan het doen. Door dit af te wisselen met mijn baantje hier krijgt mijn lichaam ook wat rust én doe ik niet iedere dag hetzelfde.

Bovendien begint het festivalseizoen nu pas op gang te komen. De afgelopen maanden was hier nauwelijks werk in, waardoor ik gedurende een lange tijd thuis heb gezeten. Nu kon ik deze tijd nuttig besteden door op Eindhoven Airport te gaan werken. Als ik straks meer ga werken bij de festivals, kan ik hier gewoon minder komen werken. 

Ik ben ongeveer 3 maanden geleden gestopt met mijn opleiding International Business in Breda. Ik heb toen bij zo veel mogelijk bedrijven gesolliciteerd om te kijken wat ze mij te bieden hadden. Omdat ik volgend jaar zelf ook een opleiding gericht op evenementen ga doen sprak het bijbaantje bij het evenementenbureau me natuurlijk meteen aan. Om mijn lichaam rust te gunnen en in de maanden buiten het festivalseizoen te werken, was ik nog op zoek naar iets anders. De meeste bedrijven wilden me wel in dienst nemen, maar dan wel onder een vast uren contract. In combinatie met het werken op de festivals is dat niet te doen. Het 0-uren contract dat JAM hanteert is daarom ideaal voor mij. Ik plan zelf in wanneer ik wil werken en als ik geen tijd heb hoef ik niet per sé een bepaald aantal uren te maken. Als je op zoek bent naar flexibel werk is dit dus ideaal, omdat je helemaal zelf bepaalt op welke dagen en tijden je werkt.

Ook op zoek naar flexibel werk? Meld je aan!

Wij van JAMwerkt hebben allerlei openstaande vacatures waarin jij zelf bepaalt wanneer en hoeveel je werkt. Zo kan je bijvoorbeeld net als Niels werken op Eindhoven Airport, of werken in de evenementenbranche. Ook in jouw regio zijn bedrijven op zoek naar lokaal, jong talent. Door je gratis bij ons aan te melden krijg je direct de beschikking over ons netwerk van meer dan 1.000 bedrijven. Als je bij ons aangeeft in welke sectoren je wil werken en hoe veel je wil werken, gaan wij op zoek naar een bedrijf dat perfect aansluit bij jouw wensen! Klinkt goed toch?

Ik wil ook flexibel werken!

Share deze pagina: