Review: Lisa, fulltime horeca medewerkster op Eindhoven Airport

Benieuwd naar wat andere jongeren over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Lisa, fulltime medewerkster in de catering op Eindhoven Airport

🕔 2 min leestijd

Lisa / Fulltime horeca medewerkster
Eindhoven Airport


Ik ben Lisa, ik ben 18 jaar en ik kom uit Eindhoven. Ik hoef nog maar een paar vakken te halen voor mijn diploma, dus ik hoef maar drie dagen naar school. Daarnaast werk ik vijf dagen op Eindhoven Airport. Meestal combineer ik dit, net zoals vandaag. Vanochtend ben ik naar school geweest en vanmiddag ga ik lekker werken.

Ik werkte voorheen bij een ander uitzendbureau, maar daar was ik echt niet tevreden over. De uitbetalingen gingen altijd verkeerd, de tijden waren raar, je kon je nooit ziekmelden en bij een klein probleem werd je al ontslagen. Daar had ik geen zin meer in, dus ben ik weggegaan.

Via Google ben ik toen eigenlijk bij JAM terecht gekomen. Ik had me ingeschreven op de website en de dag erna werd er al contact met me opgenomen via Whatsapp. Ze vroegen me waar ik precies naar op zoek was, hoeveel ik wilde werken, wat me leuk en niet leuk leek en ze legden me uit hoe alles werkte. Ik vertelde wat meer over mezelf en zei dat ik per direct beschikbaar was. Toevallig hadden ze de dag erna nog een open dienst op Eindhoven Airport en sindsdien ben ik daar eigenlijk niet meer weggegaan!

Ik ben nu al een paar maanden werkzaam op Eindhoven Airport en werk altijd bij La Place. Dat vind ik erg leuk, want elke dag doe ik wel iets anders. Van kassa tot eten maken en van bediening tot achter de bar. Zo is geen dag hetzelfde en verveel je je nooit.

Ik zou JAM zeker aanraden bij andere jongeren. Het contact is lekker vlot en ze helpen je snel aan werk. Daarnaast regelen ze heel veel andere dingen voor je, zoals het zoeken van een leuke baan, een contract, je rooster, etc. Je hoeft zelf dus bijna niets te doen. Super fijn!

Ben jij op zoek naar een baan op Eindhoven Airport? Bekijk dan onze vacatures.

Share deze pagina: