Review: Kaya, interieurverzorgster bij Schoonmaakbedrijf Roefs en RSZK

Benieuwd naar wat andere jongeren over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Kaya, interieurverzorgster bij Schoonmaakbedrijf Roefs en RSZK.

🕔 5 min leestijd

Kaya / Interieurverzorgster
Schoonmaakbedrijf Roefs en RSZK


Mijn naam is Kaya en ik ben 21 jaar. Ik zit nu in een tussenjaar en in die periode werk ik via JAM bij Schoonmaakbedrijf Roefs en RSZK. Ik ben hier bij beide werkzaam als interieurverzorgster. Bij RSZK is het soms ook een deel dagbesteding met de senioren als ik eerder klaar ben.

Ik ben 3,5 maand op reis geweest nadat ik was afgestudeerd op het Sint-Lucas in Boxtel. Toen ik terug was van mijn reis wilde ik graag gaan werken. Ik kwam er toen al snel achter dat er maar weinig vacatures vrij waren die bij me pasten. Toen heb ik me aangemeld bij JAM om te kijken of zij misschien iets leuks voor me hadden.

Ik ken JAM via een vriendin van me, zij werkte al voor JAM en was hier erg tevreden over. Zij was bekend met mijn situatie en raadde me ook aan om me aan te melden bij JAM. Na mijn aanmelding kreeg ik direct een telefoontje van Steven of ik langs wilde komen op een kennismakingsgesprek. We hebben toen samen gekeken naar mijn interesses en wanneer en hoe lang ik wilde werken. Op die manier zijn we eigenlijk bij RSZK en Schoonmaakbedrijf Roefs terecht gekomen.

Nadat ik me aan had gemeld stond ik na een klein weekje al op de werkvloer. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan, maar vond het wel fijn om meteen te kunnen beginnen. Er werd ook echt gekeken naar wat ik wilde en ik kreeg geen vacatures aangeboden die niet bij mijn wensen pasten. Ik had bijvoorbeeld aangegeven dat ik niet in de logistiek wilde werken en daar werd dus ook echt naar geluisterd.

Het leukste aan mijn werk bij Schoonmaakbedrijf Roefs vind ik dat ik een kijkje kan nemen bij verschillende bedrijven. Daarnaast is het heel fijn dat ze hier zo flexibel zijn in de uren waardoor ik alleen maar hoef te werken als het mij goed uit komt. Bij RSZK vind ik vooral de dagbesteding leuk, omdat ik dan in contact sta met de mensen.

Ik zou JAM zeker aanraden bij andere jongeren omdat zij alles voor je regelen. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden en aangeven waar je interesses liggen, de rest regelen zij. Op die manier kan je al heel snel aan de slag.

Ook op zoek naar werk?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij JAM zijn we iedere dag druk bezig om de leukste vacatures bij jou in de regio te zoeken. Omdat wij dagelijks in contact staan met bedrijven worden wij als een van de eersten op de hoogte gesteld als er een leuke vacature vrij komt. Zo hebben wij door de jaren heen al meer dan 2.500 jongeren, studenten en starters geholpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. De ruim 1.000 bedrijven die bij ons ingeschreven staan zijn nog altijd op zoek naar jong talent zoals jij! Door je hier gratis in te schrijven kan jij profiteren van de diensten die we aanbieden en maak je jezelf herkenbaar bij al deze bedrijven. Zo konden wij Kaya al in één week aan het werk zetten, ben jij de volgende?

Ik ben klaar voor een nieuwe baan!

Share deze pagina: