Review: Hakan en Bas, interieurbouwers bij Tinnemans Medical Design

Benieuwd naar wat andere starters over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Hakan en Bas, interieurbouwers bij Tinnemans Medical Design.

🕔 5 min leestijd

Hakan / interieurbouwer
Tinnemans Medical Design BV


Hoi! Mijn naam is Hakan en ik werk nu ongeveer een half jaar bij Tinnemans Medical Design in Someren. Mijn functie binnen dit bedrijf is interieurbouwer, dat wil zeggen dat ik eigenlijk een heel breed takenpakket heb in de werkplaats. Van kasten en bladen maken tot zagen en nog veel meer. In het begin hebben ze mij natuurlijk ingeleerd en zodra ze zien dat ik iets kan werk ik zelfstandig verder.

Hiervoor had ik een andere baan in de productie, maar die functie was helaas tijdelijk. Daarom ben ik toentertijd op zoek gegaan naar iets anders. Ik had mijn cv op Indeed geplaatst en zodoende nam Joris van JAM contact met mij op. Hij zei dat als ik interesse had, hij wel een leuke functie voor mij had.

Kort daarna ben ik bij hem op gesprek geweest. Tijdens dat kennismakingsgesprek heb ik meer informatie gekregen over hem, JAM en het bedrijf van de vacature. Ik was meteen enthousiast en samen hebben we een gesprek ingepland met de eigenaar van Tinnemans Medical Design, Paul Tinnemans. Tijdens dat gesprek kreeg ik uiteraard nog meer informatie over de functie en het bedrijf en al snel kon ik mijn contract ondertekenen.

Ik ben erg te spreken over de sollicitatieprocedure bij JAM. Het ging allemaal erg simpel en makkelijk. Ik hoefde me nergens zorgen over te maken, want Joris regelde alles voor me. Hij hield me op de hoogte als ik iets moest weten of doen. Dat was perfect!

Bas / interieurbouwer
Tinnemans Medical Design BV


Mijn naam is Bas en ik werk nu iets langer dan een jaar bij Tinnemans Medical Design. Ik ben net als Hakan interieuwbouwer in de werkplaats met een erg breed takenpakket. Naast binnendienst ben ik ook werkzaam in de buitendienst. Dat houd mijn werk dus lekker veelzijdig. Eigenlijk is iedereen in de werkplaats wel overal inzetbaar.

Vorig jaar had ik een conflict met mijn andere werkgever, waardoor ik op zoek ben gegaan naar iets anders. Joris heeft toentertijd contact met mij opgenomen, omdat hij een leuke functie voor me had. Vervolgens ben ik twee keer bij Paul op gesprek geweest en hebben we met z’n drieën een mooi contract opgesteld. Ik zou namelijk eerst drie maanden op uitzendbasis gaan werken en daarna zou ik direct worden overgenomen.

Dat is ook direct één van de voornaamste redenen waarom ik me bij JAM heb aangemeld: ik had namelijk een erg grote kans op een vaste baan. Dat is natuurlijk wat ik het allerbelangrijkste vond. Daarnaast is het ook allemaal redelijk vlot verlopen, dus ik ben er zeker over te spreken!

Benieuwd wat JAM voor jou kan betekenen?
Onze regiomanagers zijn iedere dag bezig met de tofste vacatures voor jongeren, studenten en starters bij jou uit de buurt te zoeken. Doordat zij in direct contact staan met de bedrijven weten zij hoe een werkdag er uit ziet, hoe de werksfeer is en wat de verdiensten zijn. Zij zijn pas tevreden als jij met een goed gevoel naar je werk gaat en zullen je daarom nooit voorstellen bij een bedrijf waarvan ze denken dat het niet goed bij je past. Jij kan nu gratis gebruik maken van onze diensten door hier een gratis profiel aan te maken. Eén van onze regiomanagers zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Ik ben klaar voor de volgende stap

Share deze pagina: