Meet The Fresh Force - Cas

Maak kennis met The Fresh Force! Young professionals met frisse blikken die zorgen voor een frisse wind door elke organisatie. Maar wie zijn ze dan precies? In deze blog leer je Cas (24jaar) kennen. Hij vertelt je alles over zijn werk als logistiek medewerker.

🕔 5 min leestijd

Meet the Fresh Force! Dit is Cas, hij is 24 jaar en woont in Eindhoven. Momenteel heeft hij een tussenjaar, in september start hij met zijn Master Strategisch Management. Stilzitten? Dat kent Cas niet. Hij werkt fulltime als logistiek medewerker, daarnaast werkt hij in de vrije uren nog bij een ijssalon en als hij dan in de avond nog wat tijd over heeft is hij werkzaam als ZZP’er in de marketing. “Je moet eerst je biertjes verdienen, voordat je ze kan uitgeven” , vertelt Cas.  

Omdat Cas op zoek was naar een tijdelijke functie in zijn tussenjaar, was het nogal lastig om iets te vinden. Daarom schakelde hij JAM in: “Ik had geen idee waar ik moest aankloppen, ik wist niet wat ik wilde gaan doen. Ik wilde graag de marketing kant op, maar voor een tijdelijke functie was dat bijna onmogelijk. Ik vond het moeilijk om dat los te laten en ik ben blij dat JAM mij andere opties heeft laten zien. Vanuit JAM werd er vervolgens mega snel geschakeld en had ik zo een baan”

Dat Cas lange dagen maakt, vindt hij helemaal niet erg. Zijn uren zijn opgedeeld in 2 diensten, deze diensten wisselen per week af. Hij werkt 9 uur per dag en 5 dagen in de week. Zijn team zorgt er mede voor dat hij zijn werk zo leuk vindt: “Ik heb een erg divers team, wegens de vakantieperiode werk ik met veel andere studenten en daardoor is het altijd gezellig”. 

Zijn taken als logistiek medewerker zien er als volgt uit: “Ik haal de producten op bij een locatie in het magazijn, deze gaan op een pallet en vervolgens verstuur je het. Als er inbound spullen binnenkomen, verdeel ik deze en zorg ik dat ze op de juiste plek terecht komen. Naast het orderpicken, doe ik ook inpakken en sorteren”. 

Ook net als Cas aan de slag tijdens je tussenjaar? Of wil je geholpen worden bij de keuze voor je volgende baan? Neem contact met ons op of maak een gratis account aan en wij helpen je verder!  

Share deze pagina: