"De uitzendkracht die ik nu in dienst heb is voor mij echt een schot in de roos"

Benieuwd naar wat andere bedrijven over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Randy Mertens, leidinggevende bij Meubella.

🕔 3 min leestijd

Randy Mertens / Leidinggevende
Meubella


Ik ben Randy Mertens en ik ben leidinggevende bij Meubella. We zijn een webshop met daarbij een winkel voor extra service. We leveren allerlei soorten meubelen en zijn, denk ik, uniek in onze soort. Dit komt door onze service, snelle levering en prijsklasse. Als leidinggevende ben ik onder andere verantwoordelijk voor het personeel.

Het personeel dat wij hier vragen is puur voor het helpen van klanten in onze showroom. Het is meer meehelpen met kopen dan ze daadwerkelijk verkopen. De klanten die hier komen weten vaak al precies wat ze willen, omdat wij vooral vindbaar zijn door onze webshop.

We hebben al verschillende jongeren via verschillende uitzendbureaus gehad. Hierin merk ik een groot verschil in kwaliteit. De functie die de persoon van JAM nu vervuld is erg divers en daardoor kan ze haarzelf ontwikkelen op verschillende vlaktes. Het gaat van het kopje koffie tot de factuur. We hebben met meerdere uitzendbureaus te maken en JAM heeft een fijne kandidaat geleverd die alles heel snel onder de knie had.

JAM heeft zich als laatste toegevoegd aan het rijtje uitzendbureaus waarmee we samenwerken en daarin ben ik heel makkelijk: ik ga in gesprek met de eerste partij die mij de juiste persoon aanbiedt. Goed personeel is schaars op het moment en daarom kan het lastig zijn om het juiste personeel te krijgen. Momenteel werken hier mensen van drie verschillende uitzendbureaus.

Via Badplaats, onze overburen, zijn we in contact gekomen met JAMwerkt. Zij hadden al meer personeel in dienst van JAM en bevolen het mij van harte aan. Zelf zou ik JAM ook aanraden bij andere bedrijven. Alhoewel ik er nu maar met één persoon ervaring heb met JAM, is deze wel meteen uitstekend bevallen. De uitzendkracht die ik nu in dienst heb is voor mij echt een schot in de roos. Als zij klaar is hoop ik iemand met dezelfde vaardigheden te krijgen.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Bij JAMwerkt zijn we al jaren lang dag in dag uit bezig met de connectie leggen tussen jongeren, studenten & starters en bedrijven. Hierdoor hebben we door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd wat bestaat uit meer dan 2.500 jongeren. Door hier een gratis bedrijfsaccount aan te maken kunt u met uw bedrijf ook profiteren van de diensten die we aanbieden. 

Ik ben op zoek naar de perfecte kandidaat

Share deze pagina: