Top 5 best betaalde startersfuncties (van JAM)

Je bent net afgestudeerd van je MBO-, HBO- of WO-opleiding, en nu, werken! Plezier hebben op je werk is het allerbelangrijkste, maar veel geld verdienen is mooi meegenomen. Als starter heb je het vaak niet makkelijk, je moet veel huur betalen of je wil een huis kopen, je moet de boodschappen betalen maar daarnaast wil je ook avondjes uit, shoppen, noem maar op. Speciaal voor alle starters hebben wij de 5 best betaalde jobs bij JAM op een rijtje gezet.

🕔 5 min leestijd

Je bent net afgestudeerd van je MBO-, HBO- of WO-opleiding, en nu, werken! Plezier hebben op je werk is het allerbelangrijkste, maar veel geld verdienen is mooi meegenomen. Als starter heb je het vaak niet makkelijk, je moet veel huur betalen of je wil een huis kopen, je moet de boodschappen betalen maar daarnaast wil je ook avondjes uit, shoppen, noem maar op. Speciaal voor alle starters hebben wij de 5 best betaalde jobs bij JAMwerkt op een rijtje gezet. 

1. Junior Trader: €3.000 - €3.500

Money money money. Dit is onze best betaalde startersfunctie! Als Junior Trader heb je een commerciële opleiding gedaan én sta je te popelen om aan de slag te gaan bij een grote internationale organisatie. Bij deze job ben jij de schakel tussen verschillende afdelingen. Met jouw commerciële drive zorg jij er samen met je team voor dat doelen behaald worden. Een super gave én uitdagende functie dus.

2. Strategisch Adviseur MKB: €2.500 - €3.300

Dit is niet zomaar een startersfunctie, maar echte ondernemerschap. Als strategisch adviseur ga jij ondernemers laten groeien terwijl je jezelf blijft ontwikkelen. Je komt terecht in de wereld van ondernemers. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met groeiende organisaties en geeft hen een strategisch advies. Met jouw advies kunnen de organisaties groeien, jij gaat er dus voor zorgen dat bedrijven nóg groter worden! Het is een uitdagende functie, met veel verantwoordelijkheden, maar daar staat een mega salaris tegenover.

3. Machine operator: €3.100

Twee linkerhanden? Nee, jij hebt twee rechterhanden! Als machine operator ben je verantwoordelijk voor de bediening van geavanceerde machines. Heb je nog geen ervaring als operator? Geen probleem! Bij dit bedrijf nemen ze de tijd om je alle kneepjes van het vak te leren. Binnen no-time bedien je deze machines alsof je het al jaren doet. Er is veel ruimte om door te groeien en daarnaast kom je terecht in een dynamisch bedrijf.

4. Commercieel medewerker binnendienst: €2.400 - €2.900

Een echte relatiebeheerder en commerciële held, dat ben jij! Als commercieel medewerker binnendienst ga je samen met een jong team klanten blij maken. Je neemt orders aan, schrijft offertes, haalt opdrachten binnen en bent daarmee het allround aanspreekpunt. Deze functie is de perfecte eerste stap binnen je commerciële carrière. Daarnaast krijg je bij dit bedrijf veel doorgroeimogelijkheden om jouw carrière naar een next level te tillen.

5. Logistiek medewerker 2-ploegen: €2.600 - €2.800

Bier controleur, klinkt best vet toch? Samen met je handscanner zorg jij ervoor dat alle biervoorraden kloppen. Jij controleert de vrachtwagens en checkt of de pallets kloppen met de vrachtbrief. Heb je een heftruckrijbewijs? Dan krijg je je eigen heftruck. Zo niet, kan het ook te voet! Het werk bevat fysieke inspanningen, maar mocht dat niet genoeg zijn, kan je bij dit bedrijf ook nog betaald sporten!

Wat wij je vooral willen meegeven, is dat je iets moet gaan doen wat jij leuk vindt en dat salaris mooi meegenomen is. Ben je benieuwd naar al onze startersfuncties? Bekijk dan onze vacatures.

 

Share deze pagina: