Studentenwerk Eindhoven

Hé! Ben jij een student in Eindhoven en ben je op zoek naar een leuke (bij)baan voor naast je studie? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres. Al vanaf 2012 helpen wij studenten in Eindhoven aan een passende baan in de buurt. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Het gaafste studentenwerk in Eindhoven vind je hier!

Jij bent een student in Eindhoven en je bent op zoek naar een baan. Dan helpen wij je graag verder. In de afgelopen jaren hebben wij een enorm groot netwerk opgebouwd van interessante bedrijven in en rondom Eindhoven. En dan hoef je niet alleen te denken aan de standaard bijbanen, zoals de horeca of evenementen (die doen wij ook), maar ook uitdagende parttime banen die aansluiten bij jouw studie, zoals logistiek, administratie, techniek of sales. Er zijn een hoop organisaties die staan te springen om jong talent zoals jij en wij stellen je graag aan hen voor! Zo kan jij ervaring opdoen in de praktijk, werken aan een goed cv én geld verdienen om je studiekosten te betalen. 

Check de vacatures voor regio Eindhoven

Studentenstad Eindhoven heft van alles te bieden

Naast dat Eindhoven meer dan genoeg te bieden heeft voor in je vrije tijd, is deze studentenstad ook zeer interessant als je op zoek bent naar werk. Eindhoven is een broeiplaats van innovatieve, hippe en jonge bedrijven. Er zijn verschillende gebieden te vinden, waar meerdere organisaties zijn gevestigd, zoals Brainport, de Hurk, High Tech Campus of Strijp S. Er zijn grote en bekende ondernemingen waar je aan de slag zou kunnen gaan, maar ook wat kleinere start-ups met nog wat minder naamsbekendheid. Wat past het beste bij jou?

Bekijk alle vacatures in Eindhoven

Studentenwerk in de meest uiteenlopende sectoren

De afgelopen jaren hebben we ons netwerk zo veel mogelijk uit weten te breiden met organisaties in diverse sectoren. Dat vinden wij belangrijk, zodat we voor iedere student een passende (bij)baan kunnen regelen. Voorbeelden van sectoren waar je via studenten uitzendbureau JAM in Eindhoven aan de slag zou kunnen gaan, zijn:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Studentenwerk dat bij je past

Via JAM heb je de kans om in contact te komen met bedrijven waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht. Wij willen je graag helpen bij het vinden van die perfecte baan, omdat wij weten welke bedrijven op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, bellen we je altijd even kort op om na te vragen wat je huidige situatie is en waar je precies naar op zoek bent. Zo kunnen wij goed in de gaten houden of binnenkomende vacatures aansluiten bij jouw profiel én wensen. Hebben we direct iets voor je? Dan plannen we graag een (online) kennismakingsgesprek met je in om je meer te vertellen over de baan én het bedrijf. Ben je enthousiast? Dan stellen we je graag voor bij het betreffende bedrijf. Zo heb jij misschien wel binnen no-time een gave baan op zak!

Op zoek naar studentenwerk in Eindhoven?

Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je graag met het vinden van een passende baan. Zo hebben we studenten vacatures in de vorm van een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie na het behalen van je diploma. Daarnaast hebben we zowel tijdelijke als vaste banen. Je kunt alle openstaande student vacatures in Eindhoven online bekijken en eenvoudig solliciteren binnen enkele minuten. Ben je vrijblijvend nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen of ben je op zoek naar iets specifieks? Schrijf je dan gratis in en we kijken graag met je mee!

Gratis inschrijven

Klaar voor je nieuwe job?

Ben jij er klaar voor om jouw studententijd in Eindhoven helemaal compleet te maken met een leuke baan? Meld je dan nu aan bij studenten uitzendbureau JAM!

Profiel aanmaken