Studentenwerk Den Bosch

Hé jij daar! Studeer jij in Den Bosch en ben je op zoek naar werk in jouw studentenstad? Al meer dan acht jaar helpen wij studenten bij het vinden van een passende baan in de buurt, in de meest uiteenlopende sectoren. Dus waar je ook naar op zoek bent, je bent bij ons aan het juiste adres!

Het leukste studentenwerk in Den Bosch vind je hier!

In de afgelopen jaren hebben wij een ontzettend groot netwerk opgebouwd van bedrijven en organisaties in Den Bosch. Door deze samenwerkingen zijn wij altijd als een van de eerste op de hoogte van de nieuwste bijbanen en junior vacatures. Al deze openstaande vacatures kan je vinden op onze website. Wij streven er altijd naar om een zo groot mogelijke diversiteit aan vacatures aan te kunnen bieden, zodat studenten van iedere opleiding en ieder niveau bij ons terecht kunnen. Zo kan jij iets doen wat aansluit bij je opleiding, relevante ervaring opdoen in de praktijk én bouwen aan een goed cv.

Gratis inschrijven

Studentenstad Den Bosch heeft ontzettend veel de bieden

Waarschijnlijk hoeven we jou niet te vertellen hoe leuk Den Bosch als studentenstad is. Dat heb je vast zelf al kunnen ervaren! Maar wat je misschien nog niet weet, is dat Den Bosch ook ontzettend veel te bieden heeft op het gebied van werk. Zo staat Den Bosch bekend om haar vele klantenservice- en callcentra, een mooie gelegenheid om jouw communicatie- en verkoopskills te oefenen. Ook zijn er binnen de ring veel leuke HBO-kantoorfuncties te vinden. Gezellige koffiedates gegarandeerd! Wat verder buiten het centrum staan de grotere organisaties, zoals magazijnen van webshops en technische bedrijven. Heb jij dus ambities om te werken bij een groter, internationaal opererende organisatie? Ook dan ben je in Den Bosch op de juiste plek.

Bekijk alle vacatures in Den Bosch

Studentenwerk in de meest uiteenlopende sectoren

Omdat wij iedere student willen helpen bij het vinden van een passende baan, staan wij in contact met diverse bedrijven in allerlei sectoren. Op die manier kunnen wij je garanderen dat je altijd iets kan doen wat bij je opleiding, wensen en ambities past. Voorbeelden van sectoren waar jij via JAM aan de slag kan gaan, lees je hieronder:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Bij JAM vind je studentenwerk dat bij je past

Wij ondersteunen je graag bij het vinden van studentenwerk dat écht bij je past. Nadat we je aanmelding hebben ontvangen, bellen we je daarom altijd eerst even kort op om te vragen wat je huidige situatie is, waar je naar op zoek bent en wat je ambities zijn. Op die manier willen wij je beter leren kennen en kunnen we gerichter interessante vacatures aan je voorstellen. Als we iets voor je hebben gevonden, plannen we graag een (online) afspraak met je in, zodat we je alles voer de baan en het bedrijf uit kunnen leggen. Ben jij enthousiast? Dan stellen we je voor aan het bedrijf en kun je misschien wel heel binnenkort aan de slag!

Gratis inschrijven

Op zoek naar studentenwerk in Den Bosch?

Je bent bij JAM aan het juiste adres als je op zoek bent naar een leuke bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Den Bosch! Ga je voor een tijdelijke baan om een bepaalde periode te overbruggen? Of ben je op zoek naar iets vasts voor langere termijn? Bekijk direct alle vacatures op onze website en solliciteer snel en eenvoudig binnen een paar minuten.

Check de vacatures in Den Bosch

Klaar voor je nieuwe job?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel? Maak dan een gratis account aan en laat ons weten waar jij naar op zoek bent. Met ons team als extra hulp ligt jouw nieuwe baan dichterbij dan je denkt!

Gratis profiel aanmaken