Studentenwerk Amersfoort

Studenten in Amersfoort opgelet! Ben jij op zoek naar een super toffe baan naast je studie? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Met meer dan 2000 aangesloten bedrijven die allemaal door ons als ‘young professional proof’ zijn goedgekeurd, ligt een gave studentenbaan voor jou binnen handbereik.

De leukste studentenbanen in Amersfoort vind je hier!

Oké, wij begrijpen dat studentenwerk in Amersfoort voor het oprapen ligt. Met 68 café’s en een supermarkt op elke hoek van de straat kan je natuurlijk makkelijk aan een bijbaan komen. Maar wat nou als je liever wat anders wilt gaan doen? Bijvoorbeeld een baan dat aansluit op je studie, op kantoor of juist dingen creëren met je handen? Dan wordt het lastig, want welk tof bedrijf biedt nou bijbanen aan? Nou, meer dan je zal denken.

Deze organisaties hebben ons ingeschakeld om op zoek te gaan naar jong talent zoals jij: studenten die een aantal uur per week beschikbaar zijn om te komen ondersteunen op de meest uiteenlopende afdelingen of projecten. Bij JAM vind je studentenwerk die niet overal voor het oprapen ligt, maar werk dat aansluit op jouw ambities, wensen én passie. Maak in één minuut een JAM profiel aan en blijf op de hoogte van de dikte studentenbanen bij jou in de buurt.

Gratis inschrijven

Studentenstad Amersfoort

De Keistad en de groenste stad van Nederland: 68 café’s, 2 musea, 2 bioscopen, de Lange Jan en 4 theaters. Amersfoort is écht de perfecte studentenstad. En dat merk je ook wel als je door het centrum loopt, want met 3 onderwijsinstellingen (ROC Amersfoort en locaties van Universiteit Utrecht) is het er altijd gezellig druk met studenten. De Nieuwe Stad bestaat uit vintage winkeltjes, hippe café’s én stadsstrand Zandfoort aan de Eem. Ook de binnenstad trekt erg veel bekijks met prachtige gebouwen (het zal jou vast niet meer opvallen, maar ons wel!) vol gezellige pleinen, restaurants en winkels. De perfecte stad als je op zoek bent naar kleinschalig én goedkopere kamers!

Check de vacatures in Amersfoort

Studentenwerk in de meest uiteenlopende sectoren

Ons netwerk van aangesloten bedrijven is ontzettend divers. Ieder bedrijf werkt met een andere product of dienst, is op zoek naar studenten voor een andere afdeling en is op zoek naar versterking voor korte of lange termijn. Daardoor vind je bij JAM de meest uiteenlopende studentenbanen in Amersfoort. Je kan bijvoorbeeld denken aan een baan in de klantenservice, administratie, logistiek of productie. Maar ook gave tijdelijke opdrachten en projecten mogen hierbij niet vergeten worden! Activeer de job-alert op de vacaturepagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste banen én volg ons op Instagram om niks te missen.

Bekijk hieronder een greep uit de mogelijke sectoren:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Studentenwerk dat bij je past

‘Hoe gaan jullie dan precies te werk?’ horen wij je al denken. Dat leggen wij je graag kort en krachtig uit. Na een aanmelding (klik bovenin op registeren), nemen we contact met je op om een gezellig kennismakingsgesprek met je in te plannen. Dan doen we online – lekker makkelijk! Tijdens dit gesprekje kan je vertellen over je studie, hoeveel je wil gaan werken, wat je leuk lijkt om te doen, wat je wilt verdienen om je kamer te kunnen betalen, etc. Aan de hand van al deze informatie, kunnen wij jou gerichte vacatures voorleggen die passen bij jouw persoonlijke situatie. Vervolgens bepaal jij altijd zelf of je bij het bedrijf op gesprek wilt gaan of niet. Handig toch!

Op zoek naar studentenwerk in Amersfoort?

 

Naast de verschillen in baan, werkzaamheden en branche waarin je wilt werken, is ook de tijd in het jaar, het dienstverband én de duur van een studentenbaan bij iedereen anders. Wij kunnen jou helpen met een flexibele bijbaan voor de lange termijn, maar ook met bijvoorbeeld een leuke tijdelijke vakantiebaan. Heb je een tussenjaar? Ook dan kijken we graag met jou naar alle mogelijkheden in en rondom Amersfoort. Hoef je maar weinig naar school en zou je vast parttime of zelfs fulltime ergens kunnen werken? De mogelijkheden via JAM zijn eindeloos! Zelfs voor een startersfunctie na je opleiding ben je bij ons aan het juiste adres.

JAM is gespecialiseerd in ál het werk voor studenten, starters en young professionals in Amersfoort!

Bekijk alle vacatures in Amersfoort

Klaar voor je nieuwe uitdaging?

Met een gratis JAM-account blijf jij op de hoogte van alle nieuwe studentenbanen in en rondom Amersfoort. Meld je in 2 minuten aan!

Gratis inschrijven