Werken in de zorg

Word jij het meest gelukkig als je mensen kunt helpen en wil je graag je steentje bijdragen aan een fijne samenleving? Dan ben jij gemaakt voor een baan in de zorg! Wij van JAM helpen je graag bij het vinden van een bijbaan, parttime baan of fulltime baan in de zorg. Bekijk direct onze openstaande vacatures of maak een gratis JAM profiel aan.

roze telefoon bellen
2 mensen met koffie

Werken in de zorg

Ben jij behulpzaam, vriendelijk en sta je altijd voor iedereen klaar? Dan ben jij perfect voor een baan in de zorg! Of je nou op zoek bent naar een bijbaan in de avonden en weekenden, een vaste parttime baan of een tijdelijke fulltime baan… Wij helpen jou graag bij het vinden van een passende baan in de zorg! Bekijk direct onze openstaande vacatures in de zorgsector.

Bekijk hier alle vacatures in de zorg

lachende vrouw lichte kleren

Uitzendbureau voor verzorgenden

Bij JAM staan we voor een behulpzame aanpak. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij nooit te ver hoeft te reizen naar je werk en dat je lekker dicht in de buurt aan de slag kan. Met 1500+ aangesloten bedrijven zit er altijd wel iets tussen. Op basis van deze gedachten bieden wij banen aan in alle dorpen en steden in Nederlad. Op zoek naar een baan in TilburgMaastrichtNijmegen of Amsterdam? Of lekker centraal in Rotterdam of Utrecht? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze lokale aanpak combineren we met onze missie om jongeren, studenten en starters een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden. Daarom kan je bij ons terecht voor zowel een bijbaan in de avonden, weekenden of vakanties, als een startersfunctie na het behalen van je diploma. Ben je op zoek naar een specifieke functie of wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures bij jou in de buurt? Maak dan een gratis profiel aan!

Maak een profiel aan

Ik twijfel nog of een baan in de zorg wel bij me past…

Ben je nog aan het twijfelen of een baan in de zorg wel is wat je wilt? Naast vacatures in de zorg, kunnen wij je ook helpen bij een baan in diverse andere sectoren. Wat dacht je van een baan in de schoonmaakklantenservice of horeca? Wellicht dat één van deze sectoren beter bij je past! Kom je er zelf niet helemaal uit? Met een gratis JAM profiel plannen we altijd even een kennismakingsgesprek met je in om jou te helpen bij het uitzoeken wat je nou écht leuk vindt.

Ik heb een leuke vacature gevonden in de zorg. En nu?

Heb je een vacature gevonden die voldoet aan al je wensen? Wacht dan niet langer en solliciteer direct én eenvoudig online. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen we even telefonisch contact met je op. Past jouw profiel goed bij de vacature of denken we je middels een andere vacature te kunnen helpen, dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens deze afspraak gaan we wat dieper in op je wensen en ambities en vertellen we je meer over onze werkwijze. Wie weet ga jij weer naar buiten met een interessant sollicitatiegesprek in je agenda!

Interesse in een zorgfunctie?

Schrijf je vandaag nog in! 

Gratis inschrijven