Werken in de tuinbouw

Heb jij groene vingers en werk je graag in de buitenlucht? Dan ben jij gemaakt voor een baan in de tuinbouw! Of je al ervaring hebt of nog helemaal niet… Bij JAM staan we klaar om jou te helpen bij het vinden van een bijbaan, parttime of fulltime baan in de tuinbouw!

twee mensen tuinbouw
tuin heg knippen

Werken in het groen

Deins jij niet terug van een werkdag in de regen of in de brandende zon? Ben jij niet bang voor vuil onder je nagels en staan alle planten spontaan in bloei als ze jou zien? Dan kan het bijna niet anders dan dat jij aan de slag gaat als hovenier, kweker of tuinman of –vrouw. Het maakt ons niet uit of je al enige ervaring hebt en op zoek bent naar een parttime of fulltime baan, of dat het vak graag wilt leren in de vorm van een bijbaan naast je studie. Wij helpen je graag bij het zoeken naar een baan in de tuinbouw bij jou in de buurt! Bekijk direct onze openstaande vacatures. 

Bekijk hier alle tuinbouw vacatures

planten in de hand

Uitzendbureau voor hoveniers en kwekers

Vanaf ons ontstaan in 2012 hechten wij een grote waarde aan een lokale aanpak. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker aan het werk kan in jouw eigen regio. Zo hoef je nooit ver te rijden of kan je zelfs lekker op de fiets! Met 2000 aangesloten bedrijven moet dat wel lukken, niet waar?! Wij begrijpen dat iedereen verschillende wensen heeft als het gaat om werkuren. Daarom bieden wij banen in de tuinbouw aan in de vorm van bijbanen, vakantiewerkparttime banen, fulltime banen en startersfuncties. Ben je op zoek naar een specifieke vacature of wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die dagelijks bij ons binnen komen? Maak dan een gratis JAM profiel aan.

Gratis inschrijven

Ik weet niet of een baan als hovenier of in de tuinbouw wel bij me past…

Ben je er nog niet helemaal over uit of een baan in de tuinbouw wel bij je past? Dat begrijpen wij heel goed! Er zijn ook zo veel mogelijkheden dat het soms lastig is om door de bomen het bos te zien. Door een gratis account aan te maken kan je aangeven waar je naar op zoek bent, zodat wij je persoonlijk kunnen helpen bij het vinden van een baan die bij je past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan bij evenementen, in de productietechniek of klantenservice? Doe werkervaring op bij verschillende bedrijven in de buurt en kom erachter wat je écht leuk vindt!

Ik heb een vacature gevonden die bij me past! Wat nu?

Solliciteren is binnen twee minuten gepiept en binnen twee werkdagen ontvang je altijd een reactie van ons! Als jouw profiel goed past bij datgene waar het betreffende bedrijf naar op zoek is, nodigen wij je graag uit voor een online kennismakingsgesprek van 30 minuutjes. Tijdens dit gesprek kunnen wij je meer vertellen over de vacature, het bedrijf en onze werkwijze. Ook willen we jou beter leren kennen, wat je wensen zijn en je ambities. Op die manier zijn we in staat om een goede match te maken tussen jou en je toekomstige werkgever! Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Solliciteer dan eenvoudig online of maak even een gratis JAM profiel aan.

Interesse in een hoveniersfunctie? 

Schrijf je in en ga aan de slag! 

Gratis inschrijven