werken in de IT

Klinken termen als HTML, Java Script, CMS en Wordpress jou niet vreemd in de oren? Dan ben jij gemaakt voor een baan in de IT! Of je nou al bergen ervaring hebt of misschien nog bezig bent met een relevante opleiding… Wij helpen jou graag bij het vinden van een bijbaan, parttime baan of fulltime baan in de IT-sector.

IT man achter laptop
IT man

Werken in de IT

Een baan in de IT is niet voor iedereen weggelegd. Je hebt niet alleen kennis nodig van verschillende systemen, maar moet ook goed zelfstandig kunnen werken én probleemoplossend kunnen denken. Heb jij al enige achtergrond in de IT of wil je dit graag leren? Dan helpen wij je graag bij het vinden van een passende baan bij jou in de buurt! Bekijk direct onze openstaande IT vacatures.

Bekijk alle vacatures in de IT

Man achter laptop

Uitzendbureau voor IT'ers

Bij JAM vinden wij een lokale aanpak erg belangrijk. Zo heb je altijd contact met dezelfde regiomanager en helpen wij je met het vinden van een passende baan bij jou in de buurt. Of je nu aan de slag wilt in Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Utrechtof liever een stad als Rotterdam, Den Bosch of Tilburg. Maak gebruik van ons netwerk van meer dan 2000 bedrijven in Nederland, zodat je snel ergens aan de slag kan gaan!

Deze lokale aanpak combineren wij met onze missie om jongeren, studenten en starters een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden. Om die reden bieden wij bijbanen, vakantiewerk, parttime banen, fulltime banen en startersfuncties aan in de IT-sector. Kan je momenteel geen vacature vinden die aansluit bij je wensen en ambities? Maak dan een gratis JAM profiel aan en dan kijken we met je mee naar de mogelijkheden.

Gratis inschrijven

Ik weet nog niet zeker of een baan in de IT wel bij me past…

Weet je nog niet helemaal zeker of een baan in de IT wel bij je past? Dan is werken via een uitzendbureau een goede keuze! Naast dat je werkervaring op kan doen in de IT-sector, bieden we ook banen aan in verschillende andere sectoren. Wat dacht je van een baan in de klantenserviceadministratie & HR, finance of sales? Ga zelf op zoek tussen onze vacatures of kom gezellig een keer een kopje koffie drinken en we helpen je graag om erachter te komen wat je écht leuk vindt!

Ik heb een leuke IT vacature gevonden! Wat nu?

Heb je een IT vacature gevonden die helemaal bij je past? Wacht dan niet langer en solliciteer eenvoudig online. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen en na een korte check denken dat je geschikt bent voor de vacature, nemen we altijd even contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de vacature, jouw wensen bij je volgende baan én of het bedrijf wel bij je past. In onze ogen allemaal even belangrijk! Na deze afspraak stellen wij je direct voor bij het bedrijf of laten we je eventueel nog wat andere vacatures zien die bij je passen. Misschien loop jij dan weer de deur uit met een aantal interessante sollicitatiegesprekken in je agenda! Check voor wat extra hulp deze 10 tips om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.

Interesse in een IT functie?

Schrijf je hier dan snel in!

Inschrijven