Vakantiewerk Zaltbommel

Vakantie! Tijd om maximaal te genieten én geld te verdienen om leuke dingen te doen. Ben jij op zoek naar een leuke manier om lekker veel geld te verdienen? Bekijk dan hieronder de vakantiebanen in Zaltbommel!

Vakantiewerk in Zaltbommel vind je bij JAM!

Tijdens de vakantie wil je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk relaxen en in de zon chillen, dat begrijpen wij. Je wil daarom ook zo min mogelijk tijd besteden aan het vinden van een vakantiebaantje. Daar zijn wij voor! Bij JAM laat jij weten waar je naar op zoek bent en wij gaan vervolgens voor jou aan de slag om zo snel mogelijk een passend zomerbaantje te vinden. Jij geeft door welke tijden je wil werken, wanneer je eventueel op vakantie gaat en wij vinden daarna de perfecte match!

Wat Zaltbommel nog meer te bieden heeft


Naast je werkdagen wil je natuurlijk ook leuke dingen doen in Zaltbommel. Gelukkig is deze stad daar helemaal voor gemaakt! Van diverse leuke terrasjes en restaurantjes, tot uitgaansgelegenheden en genoeg winkels om te shoppen, Zaltbommel is een stad met van alles wat!

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Tijdens je vakantie geld verdienen om leuke dingen te doen, dat is waarschijnlijk de allerbelangrijkste reden om een leuk zomerbaantje te vinden. Samen met jou kijken we wat het beste bij je past en wat jij graag zou willen doen. Ben je het liefst de hele dag aan het kletsen? Dan is iets in de klantenservice of administratie misschien wel wat voor jou. Heb je twee rechterhanden en ben je ontzettend goed in klussen? Dan kijken we naar vakantiebanen in de productie! Rondscheuren in het magazijn met je handscanner? Ga werken in de logistiek! We zullen altijd iets vinden wat bij je past.

Een vakantiebaan die bij je past

Vakantiewerk kan je snel fixen door middel van een gratis JAM profiel. Binnen twee minuten maak je een profiel aan en wij nemen vervolgens kort contact met je op. Tijdens een snelle kennismaking kletsen we over je vakantieplannen, waar je wil gaan werken, wat je wil gaan doen, wat je wil verdienen etc. Zo komen wij meteen te weten wat bij je past en kan je misschien al binnen één week aan de slag!

Tijdelijk werk in Zaltbommel


Toch op zoek naar ander tijdelijk werk? Bij JAM hebben we genoeg baantjes voor bijvoorbeeld tijdens je tussenjaar of tijdens een paar weekjes vrij. Waar je ook naar op zoek bent, JAM vindt voor jou een passend baantje in Zaltbommel!

Klaar om aan de slag te gaan?

Heb jij de zomer al in je bol en wil jij geld verdienen om leuke dingen te doen tijdens je vakantie? Onze collega’s helpt je graag verder! Bekijk hierboven alle vakantiewerk vacatures in Zaltbommel óf maak een gratis profiel aan als we je kunnen helpen met zoeken!

Bekijk alle vakantiebaantjes