Vakantiewerk Waalwijk

Woon jij in Waalwijk en wil jij tijdens je vakanties lekker aan de slag om geld te verdienen? Bij JAM helpen wij je graag bij het zoeken naar leuk vakantiewerk bij jou in de buurt! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en filter deze op basis van jouw interesses en beschikbaarheid. Zit er momenteel niets tussen waar je enthousiast van wordt? Maak dan een gratis account aan, geef aan wat je precies zoekt en wij gaan voor je aan de slag om de perfecte vakantiebaan te vinden!

Jouw volgende vakantiebaan in Waalwijk vind je bij JAM!

Als het goed is ben je niet voor niets op deze website terecht gekomen: jij bent op zoek naar vakantiewerk in Waalwijk! Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Al meer dan 7 jaar helpen wij jongeren, studenten en starters bij het vinden van een passende baan in de buurt, waaronder een leuke baan tijdens de zomer-, kerst- en meivakantie. Het handige aan werken via JAM, is dat je altijd zelf bepaalt waar en wanneer je aan de slag gaat. Zo verdien je net zoveel geld als dat je zelf wilt en houd je daarnaast ook genoeg tijd over om van je vakantie te genieten. En een salaris dat altijd boven het minimumloon ligt, is dan natuurlijk mooi meegenomen.


En wat ga je na je werktijd doen in Waalwijk?

Waalwijk heeft niet alleen voldoende te bieden wat betreft vakantiebanen, maar ook na (of misschien vóór) werktijd is er genoeg te beleven. Duik lekker met je vrienden het centrum in en plof neer op het terras voor een lekker hapje en drankje. Ben je toe aan wat avontuur, dan ligt de Efteling aantrekkelijk dichtbij om een dag te gillen in de achtbanen en andere attracties. Ben je meer iemand die van de rust houdt, pak dan de fiets of de auto naar Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en struin door het prachtige natuurlandschap. Kortom, Waalwijk heeft voor ieder wat wils!


Vakantiewerk in de meest uiteenlopende sectoren

Bij JAM vinden we het belangrijk dat iedereen bij een bedrijf aan de slag gaat dat ook echt bij jou past. Ben je technisch en werk je graag met je handen? Ben je sociaal en houd je wel een drankje? Of sta je graag mensen te woord en vind je het ook fijn om op de computer te werken? Bij JAM bieden we vakantiewerk in verschillende sectoren. Bekijk hieronder een selectie van deze branches en klik erop voor meer informatie:

 

Altijd een vakantiebaan die echt bij jou past

Ook al spreken anderen misschien van “slechts een vakantiebaantje”, wij zien het als een mooie kans om jou binnen te laten kijken bij mooie bedrijven in de buurt én het zorgt daarnaast voor een relevante aanvulling op je cv! Omdat wij elke dag in contact staan met deze bedrijven, weten wij als geen ander hoe het er intern aan toe gaat en of jij daar tussen past. En dat is natuurlijk super fijn voor jou: je hoeft geen vooronderzoek meer te doen, geen ontelbare sollicitatiebrieven te sturen en dan alsnog de kans hebben dat het werk niet helemaal bij je past. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ondertussen al meer dan 2500 jongeren aan een mooie baan geholpen. Ben jij de volgende?


Ook voor een tijdelijke bijbaan buiten de vakanties

Wil je graag buiten de vakanties om tijdelijk aan het werk of wil je misschien ook na de vakantie bij het bedrijf blijven werken? Op ieder potje past een dekseltje en zo kunnen wij jou ook koppelen aan een bedrijf die precies datgene te bieden heeft waar jij naar op zoek bent. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het ons even te laten weten door een profiel aan te maken op onze website. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de diverse mogelijkheden te bespreken.


Ben je er klaar voor?

Wil jij verzekerd zijn van een leuke vakantiebaan bij jou in de buurt? Solliciteer dan op één (of meerdere!) van onze openstaande vacatures of maak een profiel aan op onze website.

 

Bekijk alle vakantiebaantjes