Vakantiewerk Vught

De vakantieperiode komt eraan! Of misschien nog niet maar ben jij er alvast lekker op tijd bij. Hoe dan ook: bij JAM vind jij jouw volgende vakantiebaan! Bekijk hieronder de openstaande vakantievacatures. Staat er nog niet zo veel? Dan kan het zijn dat je misschien te vroeg bent. Maak in dat geval even een JAM profiel aan en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste toegevoegde vacatures! Toch liever een ander soort baan in Vught? Bekijk hier direct elke vacature in Vught die JAM heeft openstaan!

Je volgende vakantiebaan in Vught regel je via JAM

Bij JAM heb je je vakantiebaan binnen enkele minuten geregeld. Door een profiel aan te maken op de website krijg jij toegang tot ons online platform. Op dit platform kan je solliciteren op openstaande vacatures, jezelf beschikbaar zetten op eigen gekozen dagen en opdrachten ontvangen van bedrijven uit de buurt. Zo regel je dus helemaal zelf waar en wanneer je gaat werken en zit je nergens aan vast.

Meer informatie over Vught

In Vught is er veel meer te beleven dan alleen leuk vakantiewerk. Zo kan je na je werk lekker ontspannen in het prachtige omringde natuurgebied, kan je in het dorp terecht voor leuke winkels en smaakvolle restaurants of maak je een cultureel uitstapje naar Kamp Vught. Is het lekker weer en kan jij wel een kleurtje gebruiken? Dan is De Ijzeren Man de plek waar je moet zijn! Heerlijk liggen aan het water, dobberen op een luchtbed in het meer of lekker met een cocktail op een ligbed.

Vakantiebanen in diverse sectoren

Dacht jij dat je tijdens de vakantie alleen maar in de horeca en supermarkt kan werken? Verkeerd gedacht! Bij JAM is het mogelijk om kennis te maken met diverse sectoren. Op die manier kan jij echt ergens aan de slag gaan dat helemaal bij je past! Zo kan je niet alleen lekker geld verdienen tijdens de vakantie, maar leer je ook een hoop nieuwe dingen en zorg jij voor een relevante toevoeging aan je cv. Bekijk hieronder de mogelijke sectoren waar jij deze vakantie nog aan de slag kan gaan:

 

Onze werkwijze

Heb je op onze website een vacature gevonden die je aanspreekt? Dan solliciteer je makkelijk en snel online. Kan je helaas niks vinden waar je enthousiast van wordt? Maak dan een gratis JAM profiel aan. In beide gevallen nemen we altijd binnen twee werkdagen even contact met je op om een paar korte vragen te stellen over wie je bent en waar je naar op zoek bent. Daarna nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek willen we je graag nog beter leren kennen, zodat we echt een baan kunnen  zoeken die bij je past. Ook heb je ons dan een keer gezien, waardoor de communicatie in het vervolg altijd wat fijner verloopt. Tijdens dit kennismakingsgesprek leggen we je ook altijd alvast de verschillende mogelijkheden voor die passen bij jou profiel. Je bepaalt natuurlijk altijd zelf waar je eventueel zou willen werken en waar niet. Ten slotte gaan wij voor je aan de slag en laten we het je zo snel mogelijk weten als we jouw vakantiedroombaan hebben gevonden!

Andere tijdelijke banen

Wil je misschien op een ander moment in het jaar tijdelijk aan de slag? Dat is mogelijk via JAM. Geef aan ons door wanneer je graag zou willen werken en wij gaan voor jou op zoek naar de mogelijkheden in de regio. Zo hoef jij niet stil te zitten en kan je gedurende elke periode tijdelijk ergens aan de slag.

Waar wacht je nog op?

Een vakantiebaan via JAM is zo geregeld. Verzeker jezelf dus nu alvast van een fijne baan bij jou in de buurt! Solliciteer online op één van onze vacatures of maak een gratis profiel aan door rechtsbovenin op inschrijven te klikken. Heel veel succes!

Bekijk alle vakantiebaantjes