Vakantiewerk Vianen

Yes! Je hebt vakantie, nu nog een leuke baan vinden om lekker geld te verdienen om leuke dingen te doen! Bekijk hieronder de vakantiewerk vacatures in Vianen.

JAM fixt jouw vakantiebaan in Vianen!

Vakantie! Dat betekent veel vrije tijd en maximaal genieten. Maar nu je zoveel vrije tijd hebt, is het ook best chill om lekker geld te verdienen. JAM vindt de ideale vakantiebaan in Vianen, zodat jij lekker dichtbij én snel geld kan verdienen. 

Wat Vianen nog meer te bieden heeft


Vianen mag misschien dan wel een kleine stad zijn, er is van alles te doen! De stad kent veel geschiedenis en daardoor veel leuke en mooie plekjes om te bezoeken. Denk hierbij aan musea en historische gebouwen. Ben je niet zo’n cultuur liefhebber? No worries! Er zijn ook genoeg winkels, restaurants en terrasjes om gezellig te shoppen, een drankje of hapje te doen!

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Bij JAM vinden we snel én gemakkelijk vakantiewerk in Vianen wat bij jou past. Ons team bestaat uit allemaal mensen van jouw leeftijd, dus je kan ons zien als vrienden die je helpen bij het vinden van een baan. Tijdens een kort online kennismakingsgesprek kletsen we over je vakantieplannen, waar je wil werken, wat je wil doen, hoeveel je wil verdienen etc. Ons team gaat vervolgens voor jou aan de slag om een goede match te vinden. Met meer dan 1500 bedrijven in ons netwerk moet dat wel goed komen! Je komt alleen te werken bij een bedrijf waar wij zelf óók zouden willen werken. 

Een vakantiebaan die bij je past

Weet je niet zo goed wat je zoekt? Dan zoeken onze recruiters graag met je mee! Via een gratis JAM account vul jij je voorkeuren in en vervolgens gaan onze recruiters voor jou aan de slag om een leuke zomerbaan te vinden!

Tijdelijk werk in Vianen


Toch op zoek naar ander tijdelijk werk? Bij JAM hebben we genoeg baantjes voor bijvoorbeeld tijdens je tussenjaar of tijdens een paar weekjes vrij. Wat je ook zoekt, JAM vindt voor jou een passend baantje in Vianen!

Klaar om aan de slag te gaan?

Tijdens jouw vakantie lekker geld verdienen bij een toffe werkgever? Bekijk dan de vakantiewerk vacatures in Vianen hierboven!

Bekijk alle vakantiebaantjes