Vakantiewerk Veldhoven

Heb jij geen zin om tijdens je vakantie weken achter elkaar stil te zitten? Vlak voor de zomer-, herfst- en kerstvakantie hebben wij tal aan leuke vakantiebanen bij organisaties die wel wat extra hulp kunnen gebruiken! Ga tijdelijk aan de slag en bekijk hieronder onze openstaande vacatures gemeente Veldhoven!

De leukste vakantiebaantjes vind je bij JAM!

Dagelijks houden de regiomanagers van JAM zich bezig met het vinden van de leukste banen voor jongeren. Zo ook in de regio Veldhoven! Je kunt niet alleen voor fulltime werk of een bijbaan bij ons terecht, maar ook voor een vakantiebaan. Onze opdrachtgevers kunnen in de vakantieperiodes namelijk wel wat extra handen gebruiken. Wij werken met bedrijven in verschillende sectoren, waardoor je zelf kunt kiezen wat je graag zou willen doen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je met plezier naar je werk kunt gaan zoeken we voorafgaand aan een sollicitatiegesprek al het een en ander voor je uit. Zo gaan wij voordat we een vacature online plaatsen eerst bij het bedrijf langs om te zien hoe de werkplek eruit ziet, wie je collega’s gaan worden en om natuurlijk de sfeer te proeven. Hierdoor kunnen we je tijdens eens kennismakingsgesprek bij JAM alles over de functie, de werkzaamheden en het bedrijf vertellen.

Wat Veldhoven nog meer te bieden heeft

De Brabantse gemeente Veldhoven ligt ten westen van Eindhoven. Naast een groot aanbod aan diverse bedrijven heeft Veldhoven nog meer te bieden. Zo kun je er naartoe voor het theater, de bioscoop, de dierentuin of om een dagje te winkelen. In Veldhoven vind je namelijk het City Centrum met verschillende winkels en boetiekjes. In de Kromstraat kun je terecht voor een kopje koffie, een lunch of uitgebreid diner. De nabijgelegen dorpen Zeelst en Oerle zijn ook erg gezellig.

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Weet je al wat voor soort werk je in de vakantie wil gaan doen? Bekijk hieronder een aantal opties voor vakantiewerk in Veldhoven. Staat er niet gelijk een interessante baan voor je tussen? Meld je dan aan, want wellicht dat we je toch kunnen helpen bij het vinden van een passende functie.


Altijd werk dat bij je past

Via JAM ga je altijd aan de slag met een baan die bij je past. Wij zijn namelijk al een aantal jaar actief met het vinden van werk voor jongeren. Hierdoor hebben we een groot netwerk van meer dan 1000 bedrijven opgebouwd. Genoeg keuze dus! Je kunt bij ons niet alleen aangeven in welke sector je geïnteresseerd bent, maar ook wanneer je precies beschikbaar bent en in welke omgeving je zou willen werken. Of je een eigen auto hebt, afhankelijk bent van de fiets of misschien het openbaarvervoer. Door een eigen profiel aan te maken via onze website kun je al deze voorkeuren aangeven. Na je aanmelding nemen wij contact met je op om de opties door te nemen.

Ook voor een tijdelijke baan kun je bij ons terecht

Ben je tijdelijk beschikbaar om te werken, doordat je gestopt bent met je opleiding of omdat je over een tijdje gaat reizen? Ook dan helpen we je graag bij het vinden van een tijdelijke baan in Veldhoven. Wij krijgen namelijk niet alleen tijdelijke opdrachten binnen voor de vakantieperiodes, maar ook daarbuiten. Neem eens een kijkje tussen onze vacatures gemeente Veldhoven.

Klaar om aan de slag te gaan?

Zo snel mogelijk starten met een vakantiebaantje? Meld je dan aan en zie wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk alle vakantiebaantjes