Vakantiewerk Veghel

Zie jij het wel zitten om deze vakantie lekker geld te verdienen, werk ervaring op te doen en leuke dingen te beleven met je collega’s? Dan ben je bij JAM aan het goede adres! Wij hebben een groot aanbod aan vakantiewerk in Veghel. De huidige openstaande vacatures vind je direct hieronder, meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen vind je onderaan deze pagina!

Dit is de plaats voor de leukste vakantiebaantjes in Veghel

Wij van JAM zijn iedere dag bezig om de leukste zomerbaantjes voor jou op een rijtje te zetten. We hebben contact met meer dan 1000 bedrijven en hebben zo een grote diversiteit aan vacatures neer weten te zetten. Jij kan hier gebruik van maken door een gratis profiel aan te maken. Vervolgens kan je zelf een kijkje nemen tussen het vakantiewerk in Veghel dat wij aan te bieden hebben. Zodra je een account aan hebt gemaakt zal één van onze regiomanagers zo snel mogelijk contact met je opnemen om je voorkeuren te bespreken. Op deze manier kan JAM jou aan een vakantiebaantje in Veghel helpen!

Veghel heeft veel te bieden

Veghel heeft zich in een vrij korte tijd ontwikkeld tot een levendige, creatieve plaats in de nieuwe gemeente Meierijstad. De Noordkade, de prachtige Brabantse dorpen in de omgeving, het Veghelse centrum en de schitterende natuurgebieden de Maashorst, het Groene Woud en de Aa-broeken maken dit de ideale leefomgeving. Veghel heeft zich sterk gepositioneerd als werkgelegenheidscentrum in de regio en is uitgegroeid tot belangrijke ondernemersplaats in Food, Feed en Logistics. Ook op het gebied van toerisme en recreatie barst Veghel van de mogelijkheden. De grote steden als Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen zijn eenvoudig en snel bereikbaar d.m.v. diverse invalswegen.

Jij bepaalt zelf in welke sector je werkt!

Wij vinden het belangrijk dat de jongeren die via JAM aan de slag gaan met plezier naar hun vakantiebaantje in Veghel gaan. Daarom kan je bij ons zelf aangeven in welke sectoren je wel of niet wil werken. Lijkt jou het bijvoorbeeld wel wat om vakantiewerk in de horeca, logistiek of administratie in Veghel te doen? Er staan verschillende bedrijven te wachten op vakantiekrachten zoals jij. Hieronder vind je alle sectoren waarin wij actief zijn in Veghel:

 

Vind de perfecte match tussen jou en een bedrijf

Al jarenlang zijn wij iedere dag bezig met het vinden van de perfecte match jongeren zoals jij en lokale bedrijven. Inmiddels hebben wij al een netwerk op weten te bouwen van meer dan 1000 bedrijven, wat ervoor zorgt dat jij kan kiezen uit een grote diversiteit aan vacatures. Onze regiomanagers gaan geregeld op de koffie bij de aangesloten bedrijven, hierdoor weten zij precies wat er zich in een bedrijf afspeelt. Zo zijn zij op de hoogte van de werkzaamheden, bedrijfssfeer en sollicitatieprocedure. Als zij een match zien tussen jou en een bedrijf dat jou ook leuk lijkt, bereiden ze samen met jou de sollicitatieprocedure voor. Op die manier word jij zo snel mogelijk geholpen aan je ideale vakantiebaan in Veghel.

Je kan ook voor tijdelijk werk bij ons terecht

Naast vakantiebanen bieden wij ook veel andere soorten tijdelijke banen in Veghel aan. Heb je bijvoorbeeld een tussenjaar of een paar weken vrij tussen je schoolperiodes door? Dan kunnen wij je in die periodes helpen aan een bijbaan, parttime of fulltime baan bij een mooi bedrijf in Veghel. Zo kan jij in die periode lekker geld verdienen en werkervaring op doen in de sector van jouw keuze. Op die manier besteed jij je vrije dagen zo goed mogelijk!

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Je kan hier in slechts een paar minuten een gratis profiel aanmaken op onze website! Zodra deze is aangemaakt profiteer jij van het netwerk dat wij door de jaren heen op hebben gebouwd en kan je op zoek gaan naar jouw ideale vakantiebaantje in Veghel. Zodra je ingeschreven staat, zal een van onze regiomanagers zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen met jou de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk alle vakantiebaantjes